Şampiyona Ödülleri Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯•|DÂRK-ÂRЯØЩ|•ΔŻŔŁ tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese kolay gelsin malumunuz ödüller halen sahiplerine dağıtılmadı bunun nedenini şampiyonların gecikmesi olarak belirtiliyor. Zaten bu etkinliğin başarısız olduğunu düşünen birisi olarak bu etkinliğin verilen bilgi, ilgi, işleyişi benim bakış açımdan sınıfta kalmıştır. Bir yüksek kıdemli adminimizde ne ödülmüş arkadaşlar diyerek anlamsız bir tavır sergilemiştir... ve üzülerek söylüyorum ki adminlerimizin söylediği bize verdiği bilgiler daha sonrasında kendisiyle çelişmektedir. Tr1 şampiyonu olarak bize herhangi bir geri dönüş ve ödül seçimleri ile ilgili bir kontak kurulmamıştır. Burada benim aklımda başka takımlarla'da sağlıklı bir iletişim sağlandığına dair şüpheler oluşur. Bir adminimizin olaya el koyarak oyuncularla iletişime geçmesi gerektiğini düşünüyorum sıkıntısız bir oyun sıkıntısız bir gelecek için sağlıklı iletişimin şart olduğunu düşünüyorum... Çok uzun zaman geçti bu bekleyiş artık son bulmalı.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar evrakları Almanya'ya gönderildi ve incelemeler bittikten sonra ödüller hesabınıza yatacaktır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.