Şampiyona'nın Ardından

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şuana kadar ödüller hakkında yorum yapmak istemedim fakat 1 ayı geçti ve artık sabrımızında bi sınırı var (tr1 sunucu şampiyonu real warriors)

2. Merhaba ,

Merkez'den bizlere bilgiler gelecek ki bizler de sizlere aktarabilelim. Bilgisi gelmemiş bir konuda nasıl bir cevap bekliyorsunuz bunu gerçekten anlamıyorum. Kademeli bir işleyiş var ve bu aşamalara yukardan bilgi gelmedikçe bize bilgi gelmez. Yani bir şirkette nasıl müdür , müdür yardımcısı , bölüm şefi , ustabaşı v.b. şekilde kademeler varsa müdür yardımcısına o bölüm şefine v.b. şeklinde bilgi verdiği sürece ustabaşı bilgi sahibi olabilir.

Daha önceden cevap verildiği gibi bütün ödül kazanan kişilere aynı zamanda teslim edilecek. Bunun kararını da bizler vermedik. Gerekli bilgilerde eksiklikler olduğu için gecikmeler yaşanmış durumda. En son istenenler de yollandığı zaman teslim edilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. Eyyüp47

Eyyüp47 User

ya kardesim kimin eksik evragi varsa yOllasin artik yeter yaaaa...

kendi agzinla sOluyOsunki yani ust kademe calismiO isini iyi yapmiO :))) ustabasina bile bilgi veremiO :))) ha senden allah razi olsun en sOnunda bi seye yaramayan bir takim oldugunuzu birbirinizden haberiniz olmadigini itiraf ettin :))) darkorbit takimimiz :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
  4. sizin bu para isi ne cozemedim ama alirsiniz ya ortada olan bir sanpiyona var veriler sabir edin

5. Merhaba ,

Benim yazdıklarımdan bunu anlıyorsanız bu sizin sorununuz. Çünkü kendi açınızdan anlamayı çok seviyorsunuz. Burada çalışılmamasından yada görev yapılmamasından bahsetmiyorum.

İlk olarak bilgilerin zamanında yollanması ve eksik yollaması gecikmelere neden oldu. Türkiye ekibi olarak bilgileri yollamayanlara süre tanınmış ve süre bittiği zaman yollamayanlar ödül alamayacak. Ayrıca bütün ödüllerin toplu olarak verilme kararını biz vermiyoruz.

İyi forumlar.

6. kıyamet modum şampiyona ödülleriyle ilgili olarak hiçbir zaman bizle irtibata geçilmedi support 10 gündür mesajlarıma cevap vermiyor... Tesadüfen forumda amon ra admin ile karşılaştığımda söyleyebildim hangi ödülleri istediğimizi, uzun lafın kısası bi kopukluk var şuan ve ben açıkcası bu konunun üzerine düşüldüğünü şuan hissetmiyor ve düşünmüyorum...

7. Eyyüp47

Eyyüp47 User

kimsenin biseyden haberi yOk.senin bile yOk...birbirinizden haberiniz yOk.siz nasil takimsiniz bana onu sOle.senden baska bisey istemiOrum.hangi takimin eksik bilgisi evragi var.bana bunu sOleyebilirmisin?butun takimlarla gOrusuyoruz eksigimiz yOk diOlar.buna ne diyecen??

ya bi etkinlik yaptik yüzümüze gOzumuze bulastirdik diebilme cesaretiniz olsaydi eger belki o zaman biseylerin degistigini anlardim...halen yOk eksik bilgi felan diOsunuz.surayada kimse hangi takimin eksigi oldugunu yazmadi.hangi takimin evraginin eksik oldugunu buraya yazarmisin???

ya beyler kimin bilgileri eksik kimin evragi eksik ???kimin eksikse yazsinda bilelim.he eksik olan tamamlamayacaksa haber edinde bizler magdur olmayalim bari.aiptir...yOk süre verdik falan filan diOlar.yOllanmayacaksa o eksik evraklar sOleyin biz yOllamiyacaz deyin...bunlarda ona gore hareket etsin.bOsu bOsuna süre müre beklemeyelim.yeter artik bekledigimiz...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015

8. Merhaba ,

Bakın hala kademe anlayışınız yok. Ayrıca en son Alacakaranlık takımının bilgilerinin eksik olduğu söylenmişti onlar tam olarak yolladı mı şu anda bilgim yok.

Etkinlik yapıldı her hangi bir sorun yaşanmadı. Sadece sunucu kazananları ile genel olarak Türkiye şampiyonasında 1,2 ve 3. olanlarla aynı zamanda ödül verilmesi sunucu kazananlarını fazladan bekletmiş oldu. Fakat şu ana kadar gecikmesinde bilgilerin zamanında tam olarak yollanmamasının da etkisi vardır.

İyi forumlar.

9. Bakın supporta mail atıyorum ama cevap verilmiyor Tgc üyesiyim fakat 10 gündür maillerime cevap verilmiyor ama diğer arkadaşlarıma cevap veriliyor ben burada bir şeyler ararım arkadaşım. Kimin ne eksiği var bilinmiyor adminler oyuncularla şampiyonlarla iletişime geçmiyor büyük bir kopukluk ilgisizlik, duyarsızlık var yani ne kadar süre geçti üzerinde ama hala bi ilerleme yok yani kusura bakmayın ama oyunculardan burada artık sabır bekleyemezsiniz bu iş haddinden fazla uzadı bir adminin el koyup bir günde halletmesi lazım artık...

10. Eyyüp47

Eyyüp47 User

kardesim ben iscilikten insan kaynaklarina kadar yukselmis bi is hayatina sahibim...bana kademeden mademeden bahsetme.20 senelik is hayatim var benim.6000 iscinin calistigi bi fabrikanin insan kaynaklari departmanindayim.bir telefonla 6000 iscinin maasi yatiO.bir telefonla 6000 iscinin ikramiyesi primi carti curtu yatiO.sen bana ne anlatiOn?aradan ne kadar zaman gecti be...klandaki arkadaslarimin vipleri bitti ödüller verilcek umuduyla vip cekmiolar.ve haklilar...tasarim alan olcakdi nasil olsa ödüller verilecek umuduyla almadilar.neden insanlari magdur ediOsunuz.Alacakaranlık takımının bilgilerinin eksik olduğu söylenmişti onlar tam olarak yolladı mı şu anda bilgim yok diOsunya.OGRENDE GEL O ZAMAN...ogrenmedende buraya yazma.sinir bOzucu olmaya basladiniz artik...bilmedigin biseyleri cevaplamaya calisma.kim biliOsa o gelsin cevap versin bize...hayirli ramazanlar...

11. Merhaba ,

Ödeme talimatı vermek farklı bir şey fakat sizin çalıştığınız yada yaptığınız iş beni ilgilendirmiyor. Burada elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalıştım. Tamam ödüllerin gecikmesi canınızı sıkmış yada sinirlendirmiş olabilir fakat yine de uygun bir şekilde yazmanız iyi olurdu. Her seferinde üslupsuz bir tavırla saldırmanıza hiç gerek yoktu.

Kusura bakmayın fakat bu konuda benden bu kadar.

İyi forumlar.

12. kıyamet
    Modum sizden son bir ricam var bu konuyla ilgilenen adminimiz kimse amonra veya titan bizle görüşme yapılmalı bize bilgi verilmeli sürecin işleyişinde durum nedir nerede problem var bunları bilmeliyiz ki bizde yardımcı olabilelim ama hiçbir şekilde adminler bakmıyor ilgi göstermiyor. ben size teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz bizi dinlediğiniz için fakat bu konuyla ilgilenen hangi GM ise artık çaresine bakılmalı çok uzadı bu iş sarpa sardı resmen...

13. _TİTAN_

_TİTAN_ User

Dostlar valla '' Ne ödülmüş be ''

Yahu buradayız, 500 kere ilettim yine söyleyeyim, Diplomatik olaylar bu kadar kolay değil. Lütfen sabırla bekleyiniz, Her takım sizin kadar anlayışlı değil, Gerekli belgeleri tamamlamayan var ise bekliyor olabilirsiniz ki, Yakında süresi dolup Ödülünü alamayınca siz ödülünüzü alacaksınız. Lütfen bu konuyla ilgili hepinizi sabır'a davet ediyorum arkadaşlar

Anlayışınız için çok ama çok teşekkürler, Sonuçta AmonRa'nın da benim de yapabileceğimiz şeyler malesef sınırlı, Özellikle diplomatik konularda beklemeniz ve incelemeden geçmeniz doğal. Lütfen bekleyiniz.

Yaptığınız ve söylediğiniz şeyleri malesef artık farklı şekilde yorumlamaya başlıyorum, Lütfen; Kimse kaçmadı: Geçikmiş olabilir Ama geciktiği herhangi bir değişiklik olduğu anlamına gelmiyor. Lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi Geceler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2015
  14. burada bizim istediğimiz şuan yaptığınız gibi bizimle kontak halinde olmanız içiçe olmamız bu şekilde birbirimize yardımcı olabiliriz şuan bu olay hangi kısımda ilerliyor bilmiyorum anladığım kadarıyla genel merkeze ödül listeleri gönderilmiş. Yani şuan bi eksik yok sadece ödüllerin verilmesi bekleniyor doğrumu anladım acaba ?

Herhangi bir adminimiz bizimle iletişime geçmedi sunucu ödülleriyle ilgili olarak şimdi bu konuda bütün gerekli işlemler yapıldımı peki sayın Titan yani bütün takımlar ile kontak kuruldumu bilgiler istendimi durumları öğrenilebildimi bunlar çok önemli açıkcası ve ne ödülmüş gibi bir cümle kurmuşsunuz herkes bu ödüller için yarıştı haksızmıyım o şampiyon başlığı için yarıştı ne klanlar ne oyuncular bu şampiyonaya katıldı lütfen küçümsemeyelim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2015
  15. _TİTAN_

_TİTAN_ User

Küçümsediğim yor arkadaşlar, Sadece anlatmak istediğim, gerekli tüm işlemler yapılırken sizin devamlı Ödül ödül diye sağa sola yazmanız, Durum lütfen sakin olun biraz, gereken işlemler yapılıyor. Biraz uzadığını düşünüyor olabilirsiniz, Ama böyle bir durum tamamıyla yine siz oyunculardan ( sizden değilse de diğer takımdan ) dolayı meydana geldi.

İyi Geceler...

16. birincisi ödül ödül diye sağa sola yazmıyoruz supporta ve ya foruma yazıyoruz herhangi bir bilgi kırıntısına ulaşmak için, ikincisi tam 12 gündür support bana cevap vermiyor sayın titan bu konuyla ilgili olarak, üçüncüsü hiçbir şekilde herhangi bir adminimiz ödüller adına benimle iletişime geçmedi tr1 şampiyonuyuz ve ödüller ile ilgili bir bağlantı bizle yapılmadı ve son olarak dördüncüsü şampiyona üzerinden çok uzun bir süre geçti bu zamana kadar sizin dediğiniz gibi sağa sola ödül ödül diyede hiç yazmadım hakkımı supportta aradım bilgi istedim ama günlerdir cevap yok forumda cevap yok bu konuyla ilgili biraz sert çıkıyorsunuz bunu seziyorum bu konunun biraz daha şeffaf ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum...

17. selamun aleykum dostum.sizin takım daha istediği ödül paketini seçmedimi??Dogrumu anladım??

18. bizler hiçbir şekilde irtibata geçilmediki söyleyelim support 14-15 gündür cevap vermiyor forumda yine elle tutulur bi cevap yok bir kaç gün önce tesadüfen amon ra ile karşılaştık isteğimizi söyledik ama tam olarak anlaşıldımı anlaşılmadımı bilemiyorum.

19. Merhaba ,

Hangi server ve hangi takım acaba ? Ayrıca her hangi birisine yada takım kaptanınıza ulaşılmadığından emin misiniz. ?

İyi forumlar.

20. tr1 real warriors takım kaptanı benim zaten ama benimle iletişime geçilmedi gökmen modumuz evraklar almanyaya gönderildi dedi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.