Şampiyonlar Ligi Finali Belli Oldu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1 Haziranda Madrid'de oynanacak Şampiyonlar Liği finalini kim kazanır?

Anketin kapanma tarihi 29 May 2019.
  1. Liverpool

90,5%
  2. Tottenham

9,5%
  1. Barcelonayı 4 0 yenen liverpool ile 2.maçı 3 2 yenen tottenham şampiyonlar liğinde finale kalmaya başardılar.

Her iki takımda kesinlikle oynadıkları futbolla finale adlarını yazdırdılar ve sizleri final hakkında yorumlarınız ile ankete katılmanızı rica ediyorum.

Not : Konu sohbet üzerine açılmıştır ve anket sürelidir.

2. Liverpool ezer geçer. Tottenham çok şanslıydı şimdiye kadar city maçı tam şans, ajax maçıda öyle .

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Manitu

Manitu Guest

Bu iki takım o kadar çok sürprize imza attı ki finalin galibi Fenerbahçe olacak deseler bile şaşırmam artık :p :D Favorisi olmayan, heyecan dolu bir maç bizleri bekliyor :)

4. adamlar İNGİLİZLERİ brexfitte tutmak için kupayı onlara veriyor.siz heyecandan bahsediyorsunuz.
    kendinizi kandırmayın.ne heyecanı..avrupa birliği çökme seviyesine gelmiş..ingilizler bunun anahtarı.adamlar yalakalık yapıyor. ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2019
  5. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Valla rehavete kapılmayacaksın dedikleri bu olsa gerek. Barcelona çok rahattı 4-0 diye ama Liverpool iyi çevirdi. Bu azmin şerefine Liverpool diyorum. :p

polatalemdar311 ve Minerva bunu beğendi.
  6. Labirent

Labirent Guest

Liverpool alır diyorum burada kalsın yazdığım :D

7. Liverpool gibi geliyor ama tottenham yamana atmamak lazım benim tuttuğum takım yok çok zevkli bir maç olacak gibi geliyor.

Ama illa ki bir takım seçmem gerekiyor liverpool diyorum.

Ben messi hayranıyım barcelona tuttum elendi ajax tuttum o da elendi bakalım tottenham mı şampiyon olacak :DDDD

8. xxNamikaze

xxNamikaze User

9. Kimse tottenham oy vermemiş bakalım bizi şaşırtacaklar mı :rolleyes: Harry Kane

10. Viraaa

Viraaa User

lucas ile kane isi bitirir...