Öneri Saniyelik-Anlık Hasar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Anlık hasar gösterme seçeneği olmalı mı?

1. Evet

oy sayısı 2
    50,0%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rakip oyuncudan hasar aldığımızda gördüğümüz hasar saniyelik olarak gösteriliyor.
    Birden fazla kişiden hasar aldığımız o an hemen gözükmüyor. Bir sonraki saniyede hasar toplamı olarak gösteriyor. Kimin ne kadar hasar attığı belli olmuyor, bazen düşmandan aldığınız hasar kendi dp ve kp den yüksek olunca hasar gözükmüyor.

Benim fikrim ayarlara bir seçenek gelsin, anlık hasarı gösterecek. Yani çoklu savaşlarda hasar üst üste toplanmayacak, kimin ne kadar vurduğu belli olacak.

Umarım anlatabilmişimdir :)

2. GREED

GREED User

Olsun +1 700 k yemek yerine 7 kere 100 k yiyeyim :)

3. Ona benzer ama karışık :D

GREED bunu beğendi.
  4. Zaten böyle birşeyi ankette yollamışlardı sanırsam

5. Eminmisin? Nasıl bişey?

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  6. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Güzel bir düşünce ama olumsuz etkenlerde yaratabilir

Şöyle'ki savaş esnasında siz tek başınızasınız ve 5 kişi ye karşı yalnız savaşıyorsunuz.

Size saldırıda bulunan 5 oyuncunun vermiş olduğu hasar ayrı ayrı çıkacağından hem görsel olarak görüntü kirliliği oluşur.

Ve savaşırken bu durumdan rahatsız olabilirsiniz.

Bu cevap bir uzay pilotu olarak verilmiştir.

İyi forumlar.

7. tam olarak hatırlamıyorum ama oyuncunun max min vuruşunu gösterecek bir sistemdi
    ama savaş sonrası çıkacak birşey tahminimce

8. Bu mesajınızdan anladığım kadarıyla ben anlatamamışım ya da ayar seçeneği farketmediniz :)

Ayarlarda Hasarları anlık olarak göster diye bir seçenek olucak. Eğer bu işaretli olursa sizin dediğiniz gibi olucak, işaretle olmazsa hasarlar toplu ve saniyelik olarak gösterilmiş oluyor :)

Yok benim dediğim o değil :) Anladım demek istediğini

9. Konu kilit ankette küçük bir değişiklik yapmam gerek

JUPlTER bunu beğendi.
  10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitleyip arşive taşıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.