Sanıyordum kii...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. balıkların süngerbob gibi hayatlarının olduğunu..

Siz eskiden ne sanıyordunuz ? :)

VΛLVE™ bunu beğendi.
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

ben pirincin hamur olduğunu sanıyordum

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Küçükken oyunlarımı her yere kopyalardım neden mi ?

Virüslerin tek bir yere bulasacağını sanardım fakat buyuyunce bunlar her yere bulastığını orendim :) (pc virusu)

Gidip baslat menusune kisayolunu atardım oyunların :)

Eee tabi zaman Gecince viruslerle bas etme yontemleri gelistirip onlarla oynamayı bile öğrendim.

Virüsler hep ilgimi cekmistir...

4. MaXiMuS

MaXiMuS User

büyüdüğümde itfayeci olcağımı sanıyordum :D
    ve günümüzde ; sanıyorumki konunun forum oyunları katagorisine taşınması , o katagorinin kıymetini arttırır :)

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

baklavanin kiymali boregin serbetlisi oldugunu sandigimdan zorla yedirirler ogururdum :)hala da cevizli baklavayi yiyemem ...

6. Rehber

Rehber Guest

Oyuna ilk başladığımda 2-4 hairtasına geçemiyordum.Sibelenlordan o kadar korkuyordum ki.Gemiyi yiyecekler sanıyordum.

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

aynen modum sesli güldüm

Rehber bunu beğendi.
  8. küçükken liseye her gidenin meydan dayağı yediğini sanıyodum (arka sokaklar sağolsun :D)

9. Full lf4 olunca ırısların Kırmızı olacağını zannediyordum..... :D

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

geliştirme yeni çıktığında l3leri 16 yaptıktan sonra lf4 olacağını sanıyordum :D

11. Epsilon yüzüğünü lambda yapınca çıkıyor sanıyordum :D

12. Angel•3

Angel•3 User

Küçükken Full olduğum zaman oyundan sıkılmayacağımı zannediyordum :D

13. VΛLVE™

VΛLVE™ User

eskiden 5-6 yıl önce mavi sıkmak için sadece lf3lerin full olması gerektiğini değil aynı zamanda full lf3 + x2 sıkmamız lazım sanıyordum

14. LF2 İle yeşil atıyoruz sanıyordum :)

15. Angel•3

Angel•3 User

:D
    Bir lazer olayıda benden.LF4 fullediğimiz zaman mor veya sarı sıkıyoruz sanıyordum ama kırmızıyı görünce :(

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  16. OLSUN KIRMIZI DA İYİDİR KALINLA :) TR3

17. Angel•3

Angel•3 User

Evet sonradan bende alıştım Kalın Kırmızı Lazer Diminishere çok yakışıyor :)

GA3 - TR5 saygılar :D

18. samettt

samettt User

Yeni başladığımda mavi sıkmak için x2 yeşil sıkmak içinde x3 mermi alınacağını sanıyordum :D

19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1. 2. sınıfta bakmadan yazma diye bişey vardı hoca elineki kitaptan söyler bizde kağıda yazardık ben ise onu kağıda bakmadan yazma sanardım :D sınavın başından sonuna kadar tavana baktığımı hatırlarım :D

20. Arge sıfırlayınca arge puanları gidiyor sanıyordum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.