ŞANS MAKİNASI DARKORBİT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dubleW tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ŞANS MAKİNASI DARKORBİT

1. olsun

57,9%
  2. olmasın

42,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dubleW

dubleW User

Merhaba arkadaşlar oyunda herkez girişte verilen günlük ödüllerin değişmesi gerektiğini düşünmekte aslında genel online oyunlarda günlük yada haftalık şans slotları var ve bu oyunda en büyük eksikliklerden biri diye düşünüyorum bence giriş bonuslarına ek olarak bu şekilde bir bölüm yada buton konularak her gün yada dediğim gibi haftalık şans lar ile şansımızı deneyebileceğimizi düşünüyorum her ne kadar bu konudaki fikrim bir yere gelemeyecek olsada aklımdayken açmak istedim görsel olarak çok bir becerim yok artık anlatmak istediğimi anlatmış olmakta bana yeter hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Hediyeler az yada çok yine her zaman olduğu gibi sistem belirleyebilir.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencu bu şekilde işi kumar vb şans oyununa dökmek pek doğru olmayacaktır.

İyi forumlar

3. katlıyorum. kumar olur ve bu hoş olmaz. kimi kazanamıycak kimi kazancak.
    oyum olumsuz.

4. Ancasin

Ancasin User

Anlaşılan ben de ödüllerin değişmesi gerektiğini düşünen "herkes"den değilim :) Oyunda şansa dayalı yeterince faktörün olduğunu düşünüyorum lf4, havoç vb. gibi. Bir de günlük bonuslara şans eklenmemeli bence. -1

5. ne olabilir yıl başındaki gibidğişik şeyler verilebilir

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

olabilir :) ödüllere bağlı :):) +1

7. kumar olucak demişsini sanki öyle değil ? zeta sözde %33 ama havoclarını 40 kapıda tamamlayan var 20 kapıda tammlayanlar var ?

8. o şans. ne alaka yani kumara girmiyor ki ?

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2014
  9. Bence cok haklisin +1

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her ne kadar arkadaşlarımıza ters gelen bir konu gibi gözükse de bence olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum tartışmaya çok açık bir konudur ve şans faktörü oyun dahilinde her zaman yaşadığımız bir unsur dur ben kumar gözü ile değil bence şans dahilinde bakıyorum arkadaşımız resim olarak kendince fikrini anlatmış bu kazı kazan tipide olabilirdi şansınıza ne çıkarsa ve geliştirilebilecek bir konu olarak bakıyorum.

11. Ya oyunun dengesi gittikçe bozuluyor boşverin.

12. bence gereksiz komple kaldırılsın :) onun yerine oyun kalitesi düzeltilsin -1

13. Bence olmalı, kumarla alakası yok, şansla ilgili. Ona bakarsak parayla ganimet anahtarı alıyoruz ve şansına, iyi bir şey çıkması için kutu açıyoruz. Ama günlük giriş bonusları bence değişmemeli, yine de oyum olumlu.

14. Merhaba ;

Olabilir diye düşünüyorum. Bir çok oyunda Şans Çarkı adı altında bir çok uygulama mevcut. Kumardan bahsedilmiş fakat kumar denilen şey parayla olur, bedava olan bir şeyin kumarı olmaz bence :) Günlük giriş bonusları yenilendiği taktirde bu uygulamanın keyif verici olacağı kanaatindeyim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.