şans şans şans ... nereye kadar şans

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

zeta 6/1 hala çıkmadı çıkmıyor çıkmıcak. daha napayım ben. hergün gidiyorum palla 300 tane enerji yapıyorum ama olmuyor. sıkıldım artık bu oyundan. zeta şans falan değil hep yalan şans falan ama bırakmıcam devam edecem 10 havoc yapana kadar devam ! ben bitti demeden bitmez.(yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın sinirliyim. cmler sorry)
    HERKES HADDİNİ BİLECEK
    THE KİNG

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle konularınızda büyük harf kullanmamaya özen gösteriniz.Konunuzu yeni başlıyanlara taşıyorum.

Kapılardan ekipman almak tamamen şans işidir.Ben 34 tane Zeta yaptım Havoçları fullemek için.

20 tanede fulleyen arkadaşlarda var 60 tane yapıp ta halen eksiği olanlar var.

Keyifli Forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aynen tamamen şans bende 10 zetada 5 havoc yaptım.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak sakin olmanızı öneririm bende Zeta kapısı mağdurlarındanım 25 kapı olmasına rağmen halen 4 Havoc var...Azimle Zeta yapmaya devam ..:)

İyi Forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  5. arkadaş hiç sinirlerini bozma ben tan 67 zetada 10 havocu tamamladım bir ara 8 kez üst üste çıkmadı o yüzden sen eğer tr1 ve eicli oyuncuysan hiç sıkılmadan palaya devam iyi yanını düşünürsen hem anahtar hemde cephane sahibi oluyorsun tabiki tp ve urilerde cabası

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;
    Anlamadım , Kim haddini bilecek ?

Burada haddini aşan biri varda biz mi göremiyoruz ?

Kendinizi Kral sandığınıza göre , Çok geniş bir hayal dünyanız olmalı ?

Burada kimse sizin emrivakiniz değil. Eğer yardım istiyorsanız , Önce Üslubunuzu düzeltin.

Bu ilk ve son uyarımızdır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

senberk99 ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.