Santa BOT nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba santa bot etkinliği nasıl bişey ben ilk kez duydum ve gördüm.Yeni çıkmadıysada cahilliğime verin ama beni bilgilendirin
    İyi forumlar...

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Futbol Festivali Etkinliği'nin kapsamında olan bir içeriktir. Gelecek yeni bir etkinlik değildir. Eski rehberleri ve SSS'leri düzenlediğimiz için yeni karşılaşmış olabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Eyy gidi günler be. Girip bakayım dedim de 2012ye ışınlandım bir an.. Dünya kupasında vs gelmez mi artık sizce böyle bir etkinlik ?

4. Minerva

Minerva Guest

Gelirse memnun olacaksanız şimdiden talebinizi iletiriz efenim :)

5. İletirseniz sevinirim. Eski etkinliklere yeni içerikler katılarak gelmesi çok hoş olur. :)

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğinizi raporlarımıza ekleyeceğiz. :)

İyi forumlar.

7. Eser2

Eser2 User

ayın 25 inde santa bot var şu noel baba giysili olandan.

8. tesekkurler bilmiyorum sandim da biliyormusumn etkinligi ismiyle hatirlamadim kilitlenebilir

9. Admin bey kardanadama çeviren wizx roketleride gelsin lütfen bunuda eklermisiniz raporlarınıza <3

[-ASLANBEY-] ve Minerva bunu beğendi.
  10. Ah bu eski etkinlikler keşke geri gelse :)

11. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.