Santa bot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SlimsKarelia tarafından 22 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Santa bot etkinliği gelecek peki bu santa bot tam olarak nedir eski konulara baktım forumda ama tam anlamış değilim?

2. WolfWar

WolfWar User

3. hocam santa bot 2xten 8x e kadar olan hairtalarda cıkan ve üst haritalarda daha güçlü alt haritalarda daha güçsüz olan bi npc en güçlü oldugu harita x8 canı ve hasarı boss kristallonla aynı oluyor ancak veridği odulleri hatırlamıyorum gerçekten en son 5 6 yıl once gormustum

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Bunlara ek olarak cbo lazeri ile hasar almaktadır. :)

İyi forumlar.

5. o sanki başka bi bottu :D öyle hatırlıyorum modum hatta reefere bot olabilir

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik SSS'inde de belirtildiği gibi Santa Bot un diğer adı da Refeere BOT'dur :)
    İyi forumlar.

7. Kristallonun aynısı bu :D

WolfWar bunu beğendi.
  8. adeniza

adeniza User

Bu bahsettiğiniz özel lazerle kesilen değil. O npc yüksek miktarda uridium veriyordu.

9. bu etkinlik çok iyi uri veriyordu icy tan daha iyiydi ama nolduysa şimdi hiç düzgün uri vermiyor azaltılmış çok kötü olmuş şuan

xxkubixx bunu beğendi.
  10. yok aslında daha iyi dğeildi :D o zamanlar üri çok zor kasılan bişeydi bu kadarı mutlu ediyordu

11. oyunda 2-8 deyim 0110121101 santa diye bişiyler çıktı diyor nedir kaç uri veriyor
    :eek:

12. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Buradan etkinlik ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

13. bende botlardan şikayetçiyim syn.mod rütbem binbaşılığa düştü. bi hasar desteiğini bile 300 den aşağısını bırak yukarısında bile alamıyom.adamlar habire kredi kasıyor.onları etkilemiyor.bu gidişler 1 milyara alcaz o olcak en son yüksek olarak 777 milyon küsür basmışlardı.davacıyım.

14. peki ya daha açıklayıcı birşey varmı yani işte bu tasarm bunları ekstra veriyo etkinlik görevleri ödülleri böyle

yeni kutu gelcek mi avantaj kutusu gibi yılbaşı ya da cadılar bayramındaki gibi gelcekse ne var içinde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2018
  15. 2k 3k uri çıkıyordu

16. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

25.12.2018 - 12:07[​IMG]256000 TP kazandın
    25.12.2018 - 12:07[​IMG]780 Şeref Puanı kazandın
    25.12.2018 - 12:07[​IMG]Santa-1100101 türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    • 25.12. 12:07 Uzaylı gemisi yok edildi. + 640 U.
    • 25.12. 12:07 Uzaylı gemisi yok edildi. + 2,048,000 C.
    Kestiğinizde kazanacağınız ödül bu şekildedir.

NOT: x-8 haritasında kesilmiştir.
    x-4 haritasında 128 Uridium kazanırsınız. Harita seviyesine göre ödül değişmektedir.

İyi forumlar

17. çok teşekkürler konu kilitlenebilir adminim

18. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Rica ederim :)

İyi forumlar

19. kesinlikle net hatırlıyorum eki oyuncuyum eskiden 4 k uri bile veriyordu

20. Buna normal lazerlede kesiliyor, çok uri veren özel cephane ile keiliyordu.

Sempatik.57 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.