Santa ROBOTU Kaldırılsın mı? (Anket)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠ŚєβдŜŤįдЙ♠67 tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Santa ROBOTU Kalıdırılsın mı?

Anketin kapanma tarihi 15 Ocak 2014.
  1. Evet.

38,9%
  2. Hayır.

16,7%
  3. Hayır,ama yeniden düzenlenmesini düşünüyorum.

44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu santa robotu kasılmada,kutu toplamada hatta haritada gezinirken bile başa bela.Çoğu oyuncu bundan şikayetçi bende dedim bir anket oluşturayım,duruma göre yetkililer uygun olanı yapsınlar.
    Eğer böyle bir konu açıldıysa kusura bakmayın ama yapışkanlarda yoksa lütfen yapıştırın ve tüm forum üyeleri katılsınlar ankete ve böylelikle gereken yapılsın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2013
  2. Merhaba ,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Arkadaşlar 17 görüntüleme var ve kullanılan oy sayısı 3 lütfen okuyanlar katılsınlar ankete.

4. en azından karışmayana dokunmamalı, ben sıkmadığım halde, başkası sıktığı halde yönümü değiştiriyor.

5. kaansakal

kaansakal User

Bence çok zevkli kesmesi cubi tek başına kestiğinde iyi uridium veriyor kasılmak için güzel bir yol bence ayrıca wızz atması da hoşuma gidiyor
    ama sen saldırmadan o da saldırmasın dersen o olur derim.

pinsel_24 bunu beğendi.
  6. Cevaplarınız için teşekkür ederim,dediğiniz gibi biz sıkmadan sıkmayadabilir.

pinsel_24 bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Sinir bozucu bir yaratık bencede.Ancak oyunda bazı engeller olmalı diye düşünüyorum hergün olan bir etkinlik değil sonuçta :) Hiç bir konuyu yapışkan yapamayız bu diğerlerine saygısızlık olur.

pinsel_24 bunu beğendi.
  8. Pardon o zaman yapışmasa da olur :)

9. CİLΛ

CİLΛ User

moduma katılıyorum

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

zaten zavallı 40 yılda bir çıkıyor ne suçu var ki bence çok zvkli ve en zevli yeri ne biliyor musunuz
    sanki full+full elit birini kesmek gibi :D
    -1
    ayrıca ben düşman bulucuyla onu arıyorum

11. fbrecep123

fbrecep123 User

cok ıyı bır etkınlık genellıkle tek kısı yada 2kısı kestıgım ıcın karlı bence kontrollerı ıyı olan herkes keser portala kesıp slotunu cekebılır bence kaldırılmasın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.