-=[Santa1100101]=- Npc ' si sorunu !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __TaRaNTuLa35__ tarafından 26 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

-=[Santa1100101]=- Npc' si oyun düzeninizi kötü yönde etkiliyormu ?

1. EVET

68,4%
  2. HAYIR

31,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yılbaşı etkinliği süresince karşılaştığımız -=[Santa1100101]=- Npc 'si ; zor kesiliyor ve tek kişi kestiğinde bile çok az miktarda ödül veriyor. En önemli kötü yönü ise Rota bozucusu ile oyun düzenimizi bozuyor . Görev yaparken - Kasılırken - Pvp anında , rota bozucu ve isabet düşürücüsü ile oyunu tamamen sinir bozucu hale getiriyor. Bu etkinlikte , herkesin sevdiği İce-Meteroid npc 'si daha ön planda olmalı. Saygılarımla iyi oyunlar ..

2. ödülün artması kısmına katılıyorum. sonuçta keserken halden hale giriyoruz ve rotamızı değiştirdiği için gemi hakimiyetimiz zorlaşıyor. böyle ilginç bir canavarı kesmenin ödülü daha fazla olmalı. ancak anket sorunu değiştirmelisin ödülü artırılmalı mı- sorusu yok mesela

__TaRaNTuLa35__ bunu beğendi.
  3. rGn

rGn User

her npc nin bir zorluğu var rotan bozulunca da dakikalarca sürmüyor ya bence yeni haritalardakilerin ödülleri artsa güzel olur zor kesiliyor başkalaroıda saldırınca çok az ödül geliyor dediğin gibi icemeteroid daha fazla olsaydı güzel olurdu gün içinde de kessek güzel olurdu

__TaRaNTuLa35__ bunu beğendi.
  4. halden hale giriyoz derken canavarın bize atığı roketle şekil değiştirmemizi kastediyorum yoksa çok zor bi yaratık değil :)

5. .__emre__.

.__emre__. User

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle katılıyorum. Ya oyundan kaldırılmalı, ya ödülleri 3 katına çıkarılmalı, ya da kendine saldırmayanlara rota bozucu atmamalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.