Sarı Korsan Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler. bugun sarı korsan kutuları var ve genelde apis parcası cıkıyor. önce 5 parca apis 1 parca zeus buldum sonra tüm bir apis buldum. Egerki denemeye devam edersem diyelimki alacagım kutuda apis gelecekti fakat bende apis tamam oldugu icin zeus parçalarını bulabilme şansımda artma olabiliyormu. sizce zeus icin farklı bir renk kutu etkinliğinimi beklemem daha mı mantıklı olur ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Apis parçanız tamamlandıysa inşa edersniz 2 ci apis parçası genede gelır ama inşa etmeseniz zeus parçası gelecektir arada süpriz lf4 bulma şansınızda var gnlde zeus parçasında lf4 bulma olasılığıda artıyor

Keyifli forumlar

skayra1 bunu beğendi.
  3. Jesqoum

Jesqoum User

ben 30 kutu açtım fakat çıkan sonuç 2 apis parçası. nereye koyuluyor bu zeus parçaları anlayamıyorum

4. Merhaba ;

Şans meselesi, eğer ki şansınız yüksek ise tam parça Zeus'ta bulabilirsiniz :)

Konuya gerekli cevap verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.