Destek Sarı korsan kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯gαмє-☼-σνєя¯¯»TR tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hocam apis günündeyiz nerden aklıma takıldı bilmem ama hepimiz bilmekteyizki zeus günlerinde sarı kutular çıkıyor sarı kutularla yeşil kutuların farkı varmı

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sarı ( Altın ) Korsan kutularının , Yeşil Ganimet Kutularından tek farkı , İçlerinden Zeus parçası çıkmasıdır.

Yeşil Ganimet kutularından sadece Apis Parçası çıkarken , Altın Korsan Kutularından , Zeus ve Apis parçası çıkmaktadır.

Not : Zeus gününde , Zeusu tam olarak ( 45 Parçası ile İnşa edilmiş ) halde de bulabilirsiniz. Ancak bu milyonda bir şanstır.

Keyifli Forumlar

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bir saniye şimdi normal bir günde açılan kutulardan zeus parçası çıkma olasılığı %0 mı? Eğer öyleyse camdan atlayacağım.

4. ŞahFD

ŞahFD User

evet 0

5. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

hayır sadece sarı kutulardan ekstra olarak zeus parçasıda çıkıyor :)

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aman Allah' ım normal günlerde zeus parçası için açtığım kutuları boşa açmışım demek. Bende diyorum neden 250 kutuda 0 zeus parçası çıktı :( Kendimi salak gibi hissettim :(

7. Zeus günü lf-4 şansı yüksek olabilir çünkü zeus günü çok lf-4 çıkartım gemime Belki şanslıyımdır ama en az 200 anahtarla giriyorum en az 2 tane buluyorum

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Korsan Kutularından Zeus parçası , Sadece Zeus gününde çıkmaktadır. Zeus gününde de Yeşil Korsan Kutuları , Altın Korsan kutusu olarak çıkar ve Yeşil Ganimet Anahtarı ile açılmaktadır.

Zeus günü dışında , Yeşil Korsan Kutularından , Zeus parçası çıkmaz.

Keyifli Forumlar

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Allah' ımmmm safirin tepesinden atlayacağım yani benim sırf zeus parçası için açtığım bütün yeşil kutular boşa mı getteeee :( :(

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef öyle , Keşke açmadan önce forumda bir araştırma yapsaydınız.

Cevap verildiğine göre konunun kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

.-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.