Öneri Şartlı Sunucu Değişimi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dozer_Geliyoo tarafından 22 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikrim Sizce Nasıl ?

1. Kesinlikle olmalı!

25,0%
  2. Üstünde biraz daha oynanması gerekiyor.

75,0%
  3. Tam bir saçmalık kesinlikle olmamalı!

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba. Çoğu oyuncu gibi bende oynadığım sunucunun boş olmasından dolayı şikayetçiyim. Bunun için aklıma başlıkta belirttiğim gibi ''Şartlı Sunucu Değişimi'' fikri geldi. Nedir bu şartlı sunucu değişimi ? Şöyle açıklayayım. Ben oynamakta olduğum sunucudan başka bir sunucuya geçmek istiyorum. Mesela tr1 den tr6 ya geçiş yapacağım. Bunun için x kadar Uridium vereceğim. Şeref, Tp ve ya rütbe puanı azaltılması alacağım, ayrıca eğer sunucular arası açık arttırma farkı varsa gerekli düzeyde donanım eksiltilmesi ile sunucu değişimini kabul edeceğim. Hem bu şekilde isteyen sunucusunda kalabilir, isteyense kalabalık ve daha çok oyuncunun olduğu serverlara geçebilir. Tamamen oyuncunun isteğine bağlı olan bu sistemde, eğer oyuncu için sunucu değişim şartları iyiyse yeni sunucusunda oyununa devam edebilir.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  2. bu fikir binlerce kez farklı duşuncelerle yazıldı bakalım zor iş geliştirmeli kulandım oyumu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.