Satın Aldığım Eşyalar Gelmedi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve qua74 tarafından 26 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. qua74

qua74 User

TÜRKİYE GEMİSİNİ SATIN ALDIM X4 GELİNCE 20K URİ 2 KERE ÇEKTİM 1.30 KRUŞA DESTEK VARDI 2 KERE ÇEKTİM HİÇBİRİ GELMEDİ GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.

2. Diğerlerini bilemem de G-Champion gemin var mı dostum?O gemi olmadan bayrak tasarımlarını kullanamazsın belki gözünden kaçmıştır bir kontrol et.Bir de bu tip sorunları direkt supporta yaz burada kişisel hesabınla ilgili işlem yapamazlar.Bu yazdığının aynısını küçük puntolarla(bağırma gibi anlaşılıyor büyük punto) supporta gönder iki gün içinde sorun çözülür...

NexoNeoNow bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun şekilde düzenlemiş bulunmaktayım. Ayrıca Forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaklanmıştır Lütfen buna dikkat ediniz.

@eskioyuncu27 Arkadaşımızın dediği doğrudur. Türkiye Gemisi olarak bahsettiğiniz gemi Goliath Şampiyon gemisidir. Bu geminin bahsi geçen tasarımını aldığınızı düşünüyorum. Elinizde olan şey sadece tasarımdır, gemisini almadan kullanmanız maalesef ki mümkün değildir.

Bahsi Geçen diğer satın alım işlemleri için Support ekibimize bilet oluşturunuz, gerekli incelemeler sonucunda iade işlemleri yapılacaktır.

Support ile Nasıl İletişime Geçerim S.S.S

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2020