Satın alım Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 12 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama oyuna yeni gelen güclendiricilerden 3 adet satın aldım toplamda 17 küsür tl tuttu 30 saat gelmesi gerekiyordu ama gelmedi...Banka hesabımda tutar cekildiği gözüküyor zaten sms mailide geldi ve onaylamıştım işlem sonunda öğeler hesabınıza aktarıldı da demişti ama güclendiriciler gelmedi...Acaba bu sorunla başka karşılaşan oldu mu?

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Sizin adınıza bir konu oluşturdum

Lütfen supporta mesaj atınız,

Süreç hızlandırma adına banka denkontu oyun tarafından maile gönderilen dekont ile gönderiniz.

Saygılarımla,

Amiral34.

3. bende deluxe premium paket aldım fakat hesabıma tanımlanmadı abonelikler kısmında görünmüyor birde 28 gün boyunca 40.000 uridyum alacaksınız diye not düşmüşler hiçbir şey yüklenmedi hesabıma bu gün bile 28 gün boyunca uridyum yüklenecek diyee yazmışlar tanımlanmadı.

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Support ekibimizle iletişime geçmeniz gerekiyor. Lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyiniz.

Support ile Nasıl İletişime Geçerim S.S.S | DarkOrbit TR

Türkiye Takımı!