satın alma işlemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar belki sizde bu sorunu yaşamıştım dün pazar 3x de tel den uri çekim dedim onay servisimiz şuan hizmet vermiyor dedi ve 3x i kaçırdım :D artık haftaya bu geçiçi bişeymidir? (konu dışı) birde referee tasarımı 3x den sonramı çıkıyor markete :)

2. Evet pazar günü mobil ödemede gün boyu sıkıntı vardı.Bu sadece teknik bir sorun her zaman olmaz.Referee tasarımı da büyük futbol organizasyonlarında süresi sistem tarafından belirlenen zamanlarda çıkar.Muhtemelen dünya kupası bitene kadar DÜKKAN'da satışa sunulmaya devam edicek ama kaçırırsan artık Euro 2016'yı beklersin herhalde.İyi oyunlar

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Cevap veren üyemize teşekkürler.Telefondan uridium alımızdaki sıkıntı geçici bir sorundur. Bir daha böyle bir sıkıntı olur ise teknik servisle görüşmelisiniz.Refeere tasarımı Büyük futbol organizasyonlarında yada Türkiye milli takımının maçı olduğu zaman markete gelir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.