Satürn'e HP LF4 Takmak Mantıklı Mı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 25 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yoksa pro lazere devam mı?

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

Hiçbir lazerin bir prometheus edeceğini düşünmüyorum ya evet can olarak avantaj sağlar da hasar üzerinde oluşan düşüş fazlasıyla negatif etikler bence durumu

3. ateistkeci

ateistkeci User

Hafife takılabilir fazladan DP olsun diye ama ağırda net Pro lazeri :p

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hasar avantajı için Prometheus Lazer Topunu kullana bilirsiniz. Darbe Puanına odaklı olmak isterseniz HP Lazer Toplarını kullana bilirsiniz. Bu sizin oyun tercih ve ilerleyiş tarzınıza bağlıdır.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Şimdi Prometheus Lazeri hasar konusunda lider.
    Ama şöyle bir ayrıntı var:
    - Magma Sondası ile Hiperplazmoit daha dengeli vuruşlara sahip. Prometheus liderliğini her 5. vuruştaki çarpandan dolayı alıyor. Tekil vuruşlarda Magma ve Hiper lider. Şimdi 5. hasarın miss vurması, Insta'ya denk gelmesi, RSB-75 yerine sık sık UCB-100 ile vuruşa denk gelmesi veya konfigürasyon değişimlerinde sayacın sıfırlaması gibi bir çok etkenle o çok kıymetli 5. vuruş yapılamayabiliyor. Bir savaşta ortalama 20 çarpanlı vuruşun 7-10 kadarı bu sayılan engellere takılıp heba oluyor. Tam geliştirilmiş yeni LF-4'ler bu konuda şöyle büyük bir avantaja sahip; her vuruşu çarpansız ve aynı aralıkta olduğu için büyük hasar dalgalanması yaşamıyor ve çok değerli en üst düzey hasarı kaçırmamış oluyor. Savaşlarda bazı koşullar altında yeni LF-4'ler eğer tam geliştirilmişse Prometheus Lazeri kadar güçlü olabilir. Ama bunu her alanda kullanmak güçleşeceği ve geliştirme masrafı sebebiyle yapmak pek mantıklı olmayacaktır. Şayet hesabınız çok iyi bir durumdaysa ve fazladan geliştirme yapabiliyorsanız yapıp Satürn gibi avcı olarak oynanması mümkün gemilerde değerlendirebilirsiniz, onun dışında Prometheus Lazeri halen işinizi görecektir.

Şahsen hesabımın durumu ve kaynaklarımın zenginliği sebebiyle ben geliştirmeye başladım ve belli mir miktar ilerleme kaydettim.

6. Senin ve mr.userin yazılarını büyük bir zevkle okuyorum :) kesinlikle haklısın,
    benim gemi senin kadar zengin ve kaynaklı olmasada arada sırada bende hp lazerleri geliştirsem mi diye düşünüyorum, ama içimden bir ses sanki daha sonra başka bir lazer çıkacak ve prometheuslarda dahil tüm lazerleri öldürecek diyor,

ve elimde şuan fazladan 3'e yakın eirim var zaten full gelişmiş prometheus ve bo3'e sahibim, ama dediğim gibi içimden bir ses saklı yeni lazer gelecek diyor,

çünkü karantina yapmaktan bir dönem rüyam da bile karantina görüyordum :D

7. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Benim fikrimce prometheus lazeri şu an oyundaki bütün lazerlerden üstün fakat eğer oyun zevkiniz darbe puanına dayalıysa Saturn Goliath gemisinin modülleri ve Hiperplazmoid LF-4 leri ek olarak güçlendiriciyle beraber normal değerin kat kat üstünde bir darbe puanına sahip olabilirsiniz fakat hasarınız eskisine göre biraz daha düşük olacaktır.

İyi forumlar.

8. petin 12 lazer slotuna hiperplazmoid takabilirsin böylece hem prodan feragat etmezsin hemde biraz dp kasmış olursun

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

P.E.T'inize takmış olduğunuz lazer toplarının bonusu geminize işlememektedir.

İyi Forumlar.