Saturn tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REİSLER-AFFETMEZ tarafından 2 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saturn tasarımının baska renkleri varmı

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu başlığınız gerçekten garip. Konu başlıklarını anlamsız ve içerikle ilgisiz yazmamaya dikkat ediniz.

Sorunuza gelecek olursak , Saturn Tasarımının başka rengi yoktur. Saturn ' un rengi olan , Sarıdır.

Ancak Tasarım olarak Benzer Centaur Tasarımı bulunur ve Mavi Renklidir.

Ne var ki Saturn Tasarımı %20 Darbe Puanı bonusu sağlarken , Centaur %10 Darbe Puanı bonusu sağlar.

Centaur Özel günlerde yada Etkinliklerde satışa çıkabilmektedir. Her zaman satışta değildir.

Satışa çıktığında 100.000 Uridium karşılığında satışa sunulmaktadır.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2015
  3. WolfWar

WolfWar User

Modum bu tasarım ne oldu merkeze ilettik cevap gelmedi demiştiniz hala mı gelmedi ?

4. tipi güzel dimi o tasarımın?benimde hoşuma gitti.fakat şu soruyu sor kendine alcanda kullancanmı? vallahi bende zamanında şu vanquisher miydi neydi mavi nufüs etkinliği tasarımı o hoşuma gitmişti.canım çekmişti almıştım.125 bin gayme verdim.öyle duruyu şuan.neden dersen cerrah bütün tasarımlardan daha etkileyici daha cazip geliyor.

5. Saturn zaten şansa bağlı sistem tarafından otomatik veriliyor nasıl bir renk seçeneği olabilir ki ?
    Araştırın azcık.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Centaur ile birlikte , Kick , Refree , Goal Tasarımlarının uzun süredir çıkmadığını ve oyuncuların satışa çıkmasını istediğini ek olarak , Surgeon ( Cerrah ) Tasarımının satışa çıkmasına ilişkin isteklerin hala devam ettiğini bildirdik.

Artık gerisi , Almanya ' ya kalmış.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden ötürü , kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.