Öneri Savaş Bileti Alınmalı Mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Flawless(*) tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Diroit: Apis Zeus var 13. seviyeler, Elmas Burgu Güve Kalp mevcut,

10 Havoc, 10 Hercules

435 Bölünme kristali var kronostan spartan tarifini henüz almadım.

Tek tük 5-6 seviye diroit geliştirmeleri var.

Gemiler: Yetenek tasarımları ve Cyborg bulunmakta

LF-4: 40 Adet 12 Adet Prometheus Lazeri

ARGE:30

PET: Hammadde toplama 3, Düşman Bulucu 3, Kamikaze 3
    // 3. seviye 2 Radar protokolü mevcut.

Savaş bileti ve Halka uçuş düzeni arasında kaldım savaş biletini sadece solace %15 DP modülü için almayı düşünüyorum mantıklı mı verilen uriye değer mi? Şu an 190k urim var

ŞahFD bunu beğendi.
  2. uninstable

uninstable User

Halka uçuş düzeni dükkanda duruyor. Fakat etkinliğin süresi var sonrasında modüller tekrar gelir mi bilinmez.

.Paradoks. ve Flawless(*) bunu beğendi.
  3. öğrendiğim kadarıyla dostum tum görevleri yaparsan sonrasında alırsan battlepass yine oluyyor ekstra odulleri alablıyorsun ama daha iyi bilen birisi yazarsa daha doğru olur, ben 6 aydır acmadım bile oyunu bu sistem en son bıraktıgımda yoktu kesin bişey diyemiyeceğim

Flawless(*) bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

\
    Merhaba,

Size kısa ve net olarak Savaş Bileti almanızı ve o hedefleri bitirmenizi tavsiye ederim.

Aşağıdaki tablodan tüm hedefleri ve ödüllerini görebilirsiniz.
    Yok Ediş, Sarhoş, Saldırgan gibi hedeflerin ödülleri bile tek başına İndirim Avantaj ve Premium abonelik paketi olmadan Dükkandan satın alındığında 2050000 Uridiumluk ‬fiyatı olan cephaneleri size veriyor. Size bu ödüller için 1/10 gibi bir miktarda Uridium harcamak mantıksız olur mu?
    Daha önceden tamamladığınız Hedeflerin ödüllerini Savaş Bileti satın aldıktan sonra Hedefler menüsündeki "AL" butonuna tıklayarak bonus ödülleri alabilirsiniz.

Iyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  5. Ekipmanınıza göre bana da gereksiz geldi.