Savaş Bileti alınmalı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaçakavcı tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Savaş bileti ödülleri göz önüne alındığında , sizce savaş bileti alınmalımıdır , savaş biletini almak ne kadar mantıklı. Savaş bileti almak yerine 200k uridyumla ne yapmalıyım .

Lütfen düşüncelerini paylaşın.

2. Bence savaş biletinden gelicek en değerli şey %5 hız veren gemi modülü, zephyr gemisi ise bana göre kötü bir tasarım şuan oyunda bulunan gemilere göre özellikleri vasat, kısaca %5 hız modülü için alınır alıcaksan.

3. hız modulu için bilet laızm degil
    ama bileti al 20k ubr 140k uriye baya iyi

вuмιηєχнuмє bunu beğendi.
  4. doğru unutmuşum gemi için gerekli bilet

5. xArsimAx

xArsimAx User

Valla ben aldim eir icin kalkanlar v.s. bitmisti prolar kalmisti 33 proyu ordan gelen eir ile 5lvl edebildim guzel eir geldi 50 100 50 100 olarak bide kirmizi 5 li ile x4 cabasi oldu zaten indirim ile 150k ya falan geliyor hemen hemen getirisi goturuyu karsiliyor diyebilirim kar yok zarar da yok

6. bende zaten eir ve x4 için alacaktım ama hala kararsızım.:confused.:

7. xArsimAx

xArsimAx User

Karantina v.s. gibi bir gurubun yoksa benim gibi solo takiliyorsan oyunda al kardesim zaten 50 eir 50 eirdir azi cogu yok 140k uri 2 saat duzgun kitlediginde kendini geri kasabilinecek bir miktar. Dedigim gibi kayip yok karda yok 1 zeta yaptigini ama bonuslarin biraz farklilastigini dusun ;)

8. Bütün görevleri bitirdiğimde savaş bileti almıştım ben. Ama ahım şahım ödüller yok doğru.

9. Eir için bile alınır. 140k uriye kapı açsanız alacağınız eir miktarı 10 ama savaş bileti ile 400 mü ne geliyor tüm görevler yapılırsa.

10. İkna oldum alacağım. Yeni gemi hikaye. Eir önemli.
    Teşekürler.
    edit;
    Takvime baktımda geliştirme indirimi gelmiş.Savaş bileti almak yerine geliştirme yapsam sizce nasıl olur ?

11. Mr.User

Mr.User User

200k uri ile EİR ve OİL ödülleri ile Gemi yükseltme moduller gayet iyiydi bence.

Kaldı ki 140 k indirimli fiyatı.

EİR Uri ile dükkanda satılsaydı veya Oil acaba kaç uri olurdu tanesi bunu bir düşün istersen...

12. Cevaplar için teşekürler. Ödüllere tekrardan bi baktım da savaş biletini almaya karar vardim.
    Böyle bir fırsatı birdaha nerede bulabilirim ki.

Konu kilitlenebilir.

.Paradoks. ve «®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  13. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Benim fikrim mantıklı olduğundan yana ki çoğu oyuncuda bu fikre katılmakta fakat son karar sizin. İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.