Savaş Bileti Anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 7MBU36 tarafından 10 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7MBU36

7MBU36 User

Savaş bileti anahtarlarının içeriğini nereden görebilirm ona göre savaş bileti alacagım

2. alamaman hata dostum :D bide bakacam diyor dünyaları kaybedersin oyun 10-0 geride başlarsın o moduller olmadan

her şey var savaş bileti menüsünde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Şubat 2021
  3. smoonrise

smoonrise User

Gemi oyun sayfasında güçlendiricilerin yanındaki işaretten '' Ortasında Yıldız İki Yanında Kanat Olan Simgeden '' etkinlik görevleri ve ödüllerini görebilirsin , sol taraftaki ödülleri savaş bileti almadan bitirince kazanırsın sağ taraftaki ödülleri ise savaş bileti alınca hak eder kazanırsın ve aynı menü üstünde sağda '' Anahtar Takası '' kısımdan ise kazandığın savaş anahtarı ile istediğim envanteri seçer alırsın tabiki kazandığım savaş anahtarının yetttiği kadarını . Umarım sorduğun bunlardır yanlış anlamadım ise .

.Loki. bunu beğendi.
  4. arslanzero

arslanzero User

modülleri almak mantıklı mı?

5. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Güzel cevabı için sevgili pilotumuza teşekkür ederim. Savaş biletini almanızı kesinlikle öneririm.

Screenshot_1.png

Tabii ki, modülleri almak mantıklıdır. İlgili modüller kararsız olup, tamamen şansa bağlıdır.

İyi forumlar dilerim.

militaryship-3 bunu beğendi.
  6. 7MBU36

7MBU36 User

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama galiba ben tam demek istediğimi açıklayamadım. Savaş bileti kutularından çıkan içerikleri merak ettim. Haritalarda olan kutuları açmaya yarayan anahtarlar bunlar diye biliyorum.

7. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Sanırım öğrenmek istediğiniz, Savaş Bileti Ganimet Kutularının içeriği. İçeriğine birlikte bakalım;

Savaş Bileti Ganimet Kutuları

Yeni Savaş Bileti Anahtarları ile etkinlik boyunca X-2 ile X-8 arasındaki haritalarda ve Savaş Haritaları ile Korsan Haritalarında belirecek olan yeni Savaş Bileti Ganimet Kutuları'nı açabileceksiniz. Yeni kutuları açmak birkaç saniye sürebilir.

Bu kutulardan çok sayıda değerli eşya edinebilirsiniz:
    EşyalarŞans
    1x DMG-XV01%0,80
    1x SPC-XV01%0,80
    1x HP-XV01%0,80
    1x SHD-XV01%0,80
    50x Ekstra Enerji%15,00
    5x Günlük Dosyaları%18,00
    5x Ganimet Anahtarı%18,00
    20x Ağlarken Gülen Uzaylı İfadesi%0,85
    20x Üzgün Uzaylı İfadesi%1,00
    20x Havalı Uzaylı İfadesi%1,00
    20x Seni İzliyorum Spreyi%1,00
    20x Baş Parmak Spreyi%1,00
    20x Nakavt Spreyi%1,00
    800x VB-142%15,00
    100x Ebedi Parça%5,00
    500x UCB_100%7,00
    50x Hurda%6,85
    1.000 A-BL%5,00
    1x Amor Berserker Gemi Tasarımı%0,10
    1x Psyche Berserker Gemi Tasarımı%0,10
    1x Amor Solaris Gemi Tasarımı%0,45
    1x Psyche Solaris Gemi Tasarımı%0,45
    ÖNEMLİ: Ödeme yoluyla edindiğiniz Savaş Bileti Anahtarları 250 limitini aşar ise, fazla gelenler 200,000 Krediye dönüştürülür. Kullanılmayan Savaş Bileti Anahtarları etkinlik sonunda Şeref Puanına dönüştürülecektir!

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiyi SSS bölümümüzde bulabilirsiniz. Lütfen geri bildirim konusunda görüşlerinizi bize iletin.

İyi forumlar dilerim.

8. 7MBU36

7MBU36 User

Tesekkürler konu kilitlenebilir

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Anahtarlar sadece haritadaki kutuları açmaya değil savaş biletinde anahtar takası bölümünden belirli malzemelerle takasınızı da sağlamaktadır.

Screenshot_1.png

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.