Savaş Bileti Anahtarı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve 666_stigmata_666 tarafından 25 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,
    Savaş bileti anahtarları ile ne almalıyım? Uzun zaman ara verdim yeni çıkan şeyler hakkında hiç bilgim yok...

2. kesinlikle modülleri

666_stigmata_666 bunu beğendi.
  3. ELIMINATOR

ELIMINATOR User

İlk olarak Odysseus'u al.
    Şu durumlarda modül almanı tavsiye ederim:
    • Plus gemileri için Kaçınma, Hız, Hasar modüllerin eksikse (XU3 Modül)
    • Orcus için Şeref, Kalkan Delme veya Hasar eksikse (XT10 Modül)
    Uzun ara verdiğini göz önünde bulundurursak modül konusunda eksiğin olduğunu varsayıyorum. Bu durumda modül alman yararına olur.
    Plus gemiye sahip değilsen IAC almanı da tavsiye ederim.
    Eğer yeterli modülün ve plus gemin varsa savaş bileti kutularını toplayarak Odysseus çıkarmayı deneyebilirsin.

666_stigmata_666 bunu beğendi.
  4. ne alacağını bilmiyorsan demekki sana bişey lazım değil eksiği olan eksikliğini mutlaka hisseder.kullan kafana göre mesela bifenon felan alabilirsin.

5. upg0007

upg0007 User

Odysseus yalan oldu. Her ay etkinlik sonrası 400 tl ödeyecek ekonomin varsa, direkt MF lasere başla. Yeni bir laser yumurtlamazlarsa kalıcı olarak iyi bir hesabın olur.

666_stigmata_666 ve titans___ bunu beğendi.
  6. Yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim, sağolun varolun.

7. LF-4 için bunu yapmıştım, yeşil mavi kırmızı kutular alıyordum. Gemiyi droidi fulledim geliştirmeleri yaptım benim şansım birkaç ay sonra yeni lazerler çıktı. Avrupa standartlarındaki oyunu Türkiyede oynamak zor.

8. ALPERTUNGA

ALPERTUNGA User

Sıralama kesinlikle xt-10,xu-3 modüller kırmızı,sarı ve yeşil olmalı. Eir,tetrathin ise kesinlikle alınmalı gelişmeye açık gemilerde. Bu zamanla eksikleri giderdikçe sadece tek öncelik mortifierlere kadar düşene kadar...

666_stigmata_666 ve Tata bunu beğendi.