Savaş Bileti Ekstralarda Niye Görünmüyor?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve sebile tarafından 2 Kasım 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sebile

sebile User

meraba savaş biletini ekstralar yerinden aldım sonrada modül felan ödül aldım ikinci kere alacağım ama ekstralar yerinde görünmüyor bir defamı alınıyor niye görünmüyor ?

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

1 kere alabilirsiniz zaten 1 kere yeterli oluyor. İkinciyi alabilseniz bile ödüller 1 kez verilir.

İyi forumlar.

sebile bunu beğendi.
  3. ŞahFD

ŞahFD User

cevap vermemeyi ve görmemezlikten gelmeyi seçmişsin ama yeni açılan server de yıldız yol bulucu paketleri kısmı açılmıyor ve almak isteyen de alamıyor bilgin olsun :) bir server açıyorsunuz bir şeyi de tam yapın bak ben mesela yeni swde o paketten alıp oynayacaktım ama yıldız yol bulucu paketler kısmı açılmadığı için alamadım ve görev katlayıcısı süresi de 2 gündür boşa gitti

4. Erlik

Suizan yapmayı bırakarak forum yerine desteğe bilet oluşturmayı deneseniz? Hani raporlar yapılırken bizden destek bilet numarası isteniyor buradan sorun bildirimi yapılamamasını temel sebebi budur.

Ayrıca zaten desteğe iletilmesi yönünde bir yanıt vermişim. Hala burada bildirmekle ısrarcısınız.

İyi forumlar.

5. ŞahFD

ŞahFD User

Modum haklısınız da genel sorun herkes de var. Yani en azından teknik servise iletilmesi lazımdır sonuçta bu etkinlikleri siz yapmıyorsunuz paymenti de siz yönetmiyorsunuz aam adamlar yeni sunucu açıyor yani vakti olmayan adam hızlıca diyor ki şu paketten alayım yeni sunucuda oynayım onu bile adam parası ile bile yapamıyor çünkü ödeme yöntemi açılmıyor ALLAH aşkına yani görev katlayıcısını aldık üstüne bir de yıldız yol bulucuyu alacaktık bak 2 gündür açılmıyor e zaten görev katlayıcının süresi de bitti ne olacak şimd? Neyse yapacak birşey yok

6. Erlik

Gayet haklısınız anlıyorum fakat bir işleyiş mevcut ve o işleyişe göre hareket etmek zorundayız. Bilet oluşturmanızı istememizin sebebi bazı sorunlar hesaba özgü olabiliyor. Bundan dolayı sorun bildirimi yapılırken oyun ekibine hesap bilgilerinizi de iletiyoruz. Sorun tespiti yapılıp bunun genel bir sorun olup olmadığı yoksa ilgili hesaba yönelik bir sorun mu olduğu araştırılıyor. Zaten hafta sonu olması sebebiyle herhangi bir kontrol yapılamaz. Ben yine de inceleyeceğim durumu.

İyi forumlar..

ŞahFD bunu beğendi.
  7. sebile

sebile User

ödüller bir kere alınıyor onu anladım ama süresimi oluyordu anladığım kadarıyla çünkü anasayfada süre var süre sıfırlanınca uridiumla tekrar savaş bileti alınıyormu ?

8. Erlik

Evet mevcut etkinlik (Terör Sınavı 2025 & Astral Yükseliş Sıralamaları) bitince alamazsınız ve bugün etkinliğin son günüdür.

İyi forumlar.