Savaş Bileti Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve çαρ�ℓc�-αууαş-вєякσ tarafından 14 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben savaş bileti almayı düşünüyorum, 14 görevi bitirmişim, onların biletli kısmındakiler savaş bileti aldığımda hesaba yükleniyor mu ? Şimdiden teşekkürler :=)

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim, forum içerisinde tamamen büyük harf kullanmak yasaktır. Lütfen bundan sonraki konularınızda bu hususa dikkat ediniz.

Savaş Biletini ne zaman alırsanız alın "Sağdaki, Savaş Bileti ödüllerinin" kiliti açılacaktır. Fakat satın alımızı yaptığınızda oyuna girip savaş bileti kısmından "Al" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Yoksa ödülleriniz gelmez :)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Bitirdiğin görevlerin ödülleri, bileti aldıktan sonra direk gelir(satın al yazısına tıklamayı unutma hedefler sekmesini açınca)

4. tşkler arkadaslar

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Gereken cevapların verilmesi üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.