Savaş Bileti Kullanımı Tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 31 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

Etkinlik biraz geç olsada savaş biletini 165 tane olarak yapdım bunlar ile bana şuan için en faydalı olacak tercihin modüller olacağını düşüyorum , xt10 lardan dmg - hp - spc - shd hangisinden yapayım önceside yapanlardan tavsiye verecek var mı ?
    Oil hızlandırıcı tarafında kullanacakdım elimdekileri ama geliştirmeden çok modül daha etkili olur diye düşündüm bu konuda fikri tavsiyesi olanlar yardımcı olabilir .

2. Açıkcası hepsi birbirinden garip mesela ben kalkan xt10 aldım %14 kalkan %4 hız çıktı, sarı olanı aldım %6 şeref %11 kalkan delme çıktı, hp xt10 aldım %23 dp %2 hız çıktı ciddi anlamda çok kararsız moduller mesela hasar modüllerinde bana hiç bir şey çıkmadı ne lazer hasarı ne npc hasarı ne normal hasar hep roket hasarı falan çıktı .s bence xt10 modüllerinin hepsini al illa ki işine yarar bir şey cıkacak ama hepsinde iyi bir şey çıkmayabiliyor

Themis. bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevabından ötürü @Promesse_Vuote üyemize teşekkür ederim. Kararsız modüller tamamen şans işi olduğundan bi tavsiye vermek mümkün değildir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.