Savaş Bileti ve eir sınırı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hamlet tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hamlet

Hamlet User

arkadaşlar sizce savaş bileti almaya değecek ödüller var mı 200k uri zor kasılıyor bildiğniz üzere ben tam anlayamadım gemim 20 level 24 pro lazer iris geliştirmeleri filan 10.seviye ortalama sizce gelecek ödüller değer mi eir filan veriliyor pek tasarım delisi değilim açıkçası ve şuan elimde 3.1k eir var eir sınırının 3k olduğunu söylemişlerdi ancak günlük ödüllerden gelince alınabiliyormuş eğer ben savaş bileti alırsam eirlerim gelince yanar mı adminlerimizden yardım talep ediyorum teşekkürler

2. ateistkeci

ateistkeci User

Savaş bileti alırsan ve hedefleri tamamlarsan 65 kadar Oil alacaksın ayrıca yanında gelecek olan cephane gibi ödüllerde ilgi çekici aslında :p

Mesela 10k kadar hastalık cephanesi veriyor bunu dükkandan alacak olsan indirimsiz 90k Uri ediyor üzerine 110k Uri ekleyip fazlasını alacaksın tercih meselesi ama bence almaya değer :)

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@ateistkeci arkadaşımıza cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Geçmişteki etkinliklerde olduğu gibi bu etkinlikde de savaş bileti alınması gerektiğini tüm oyuncu arkadaşlarıma söylüyorum. Kesinlikle zararlı çıkacağınızı düşünmüyorum.

Eir sınırı içinse herhangi bir sorun olmayacaktır. Galaksi kapıları ve karantina kapısında gelen ödülleri alamazsınız.

İyi Forumlar.

4. Hamlet

Hamlet User

teşekkürler konu kilitlenebilir :)

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.