Savaş bileti ve GG bonus ödülleri hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve userqq tarafından 20 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba herkese
    Ben galaktik çekişme etkinlik görevlerinin 10 tanesini tamamladım savaş biletim olsaydı bu 10 görevin 5 tanesinden hermes tasarımı alacaktım şuan savaş bileti alsam bu hermesleri alabilir miyim acaba?
    Bir de bu GG bonus ödüllerinden sayborg-nimesis-hammerclaw çıkmasının yüzdelik bir oranı var mıdır?

2. uninstable

uninstable User

Yüzde yok, savaş biletini son gün alsanda görevleri bitirsende fark etmez hedeflerden AL butonuna basıp alırsın.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

uninstable üyemizin de belirtmiş olduğu gibi savaş biletini sonradan almanız durumunda da hedeflerden elde edeceğiniz ödülleri alabileceksiniz.
    Maalesef çıkma oranları paylaşılmamıştır. Umuyorum ki istediğiniz gemiyi elde edebilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  4. userqq

userqq User

cevapladığınız için teşekkür ederim kilitleyebilirsiniz

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Rica ederim, görevimiz :) İsteğiniz üzere konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.