Savaş Bileti

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve XabLe tarafından 28 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

görevlerim 17 - 27 labirentte savas bıletı almayı dusunuyorum ama yapıpda alamadıgım 17 gorevın odulu gelırmı bılmıyorum eır oıl ıcın almayı dusunuyorum yardımcı olurmusunuz

2. M-A-Y

M-A-Y User

Gelmez hepsini yapmak orundasın tüm ödülleri almak için

3. XabLe

XabLe User

şöyle soylıyım ben 17 gorevın normal odulunu aldım ama bıletlı 9olulunu almadım o bıletı alırsam yaptıgım gorevın bıletlı odullerıde gecermı hesabıma

4. ateistkeci

ateistkeci User

Bitirdiğin görevlerin ödüllerini alabilirsin

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. XabLe

XabLe User

tamamdır teşekkürler

6. Evet geçerli olur, bitirdiğin hedefleri savaş bileti alırsan savaş bileti ödüllerini de alabilirsin. Aşağıda topla diye bir seçenek çıkıyor bütün hedefleri tamamlamak zorunda değilsin alabilmek için.

7. Bitirdiğin görevlerin ödülünü alırsın, ayrıca savaş bileti etkinlik bitene kadar geçerli. Diğer görevleri yaparsan onun da iki ödülünü alabilirsin.

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Görevleri bitirdikten sonrada Savaş Biletini alırsanız ödülleri alabilme hakkına sahipsiniz. Bunun için Hedefler menüsündeki "AL" butonuna tıklamanız yeterli.

Hedefler Menüsü Savaş Bileti Satın Alımı Sonrası.jpg

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.