Savaş Bileti

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve OnePunchKel tarafından 19 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle selamlar oyuna ara vermiştim tekrar döndüm geçen savaş biletini alıp fullemiştim şuankinin sanırım 10 günü var daha 2 görev yapabildim venom için hasar modülünü çok istiyorum oyunu tek başıma oynuyorum klanım arkadaşım vs yok sizce şimdi alsam bitirebilir miyim ? gemim 20 pro 35 arge

2. 20 tane pron 35 argen var dostum her türlü bitirirsin, bitirmeme imkanın yok,

Eğer karantina grubu bulamazsan, 2 kişiyle girsen bile, karantinada ki yaratıklara hasar versen 2-3 kapıda orada ki hedefleride bitirirsin kolayca

3. uninstable

uninstable User

Etkinliğin ikinci gününde 15 görevi yapmıştım bile ama elit harcayarak. :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Görevlerin çoğu grupla yapılabildiği için kendinize uygun bir grup bulup hem yaratık kesme hem de immunizer cpu kullanma görevlerini rahatça bitirebileceğinizi düşünüyorum. Bu sebeple almanızı öneririm.

İyi forumlar.

5. tamamdır alıcam herkese teşekkürler konu kilitlenebilir

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.