Savaş Biletini Almalı Mıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELOCAN tarafından 23 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SELOCAN

SELOCAN User

savaş bileti almaya değermi tasarım için alsam bile habire solace kullanıyorum onun için kararsız kaldım ne dersiniz.

2. ateistkeci

ateistkeci User

İsteğe bağlı diyebiliriz bende sürekli Solace kullanıyorum ancak modülleri aynı zamanda Sentinel'e de takılıyor bu yüzden pvp de Sentinel (Kale yeteneği iş görebiliyor) kullanıyorum tasarımla birlikte kasılırken de Solace geçiyorum :p

Aynı zamanda ödüllere bakarsan tatmin edici ödülleri var savaş biletinin yani almaya değer bence :)

3. MrWho

MrWho User

çok çok oyunun başında iseniz almayın 200k uri ilk başlayan için güzel para ama orta halli ve üstü gemiler için alınması gerek zaten kapıdan çok rahat parasını çıkartırsınız malum görevleri yapacağınız için

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konunuza daha uygun olacak şekilde düzenledim. Lütfen bundan sonraki konularınızda bu hususa dikkat ediniz.

Sorunuza gelicek olursak, eğer imkanınız varsa kesinlikle almaya değer verdiği ödüller gerçekten bayağı iyi özellikle I-OİL ödülü için bile değer. :)

İyi forumlar.

5. SELOCAN

SELOCAN User

cevaplar için teşekkürler şöyle bir sorun daha var 22 pro lazer var hepsini 13 lvl yapmak için yaklaşık 600 k uri gidiyor onun için uri lazım geliştirme indirimi ne zaman gelir acaba ve indirim gelince %25 uri indirimide çekersem bu miktar yarı yarıya düşermi acaba o yüzden savaş biletinde kararsızım ne dersiniz.

Luminous bunu beğendi.
  6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Takvim'den haftalık etkinlik takvimini görebilirsiniz. Bu hafta indirim maalesef ki yok, en son 13 Mart tarihinde gelmiş :D Muhtemelen önümüzdeki ayın ilk veya ikinci haftasında indirimi görebiliriz. Ayrıca, satın alacağınız indirim de VİP paketinizden gelen indirim de geliştirme indirimine ekleniyor :)

İyi forumlar.

7. SELOCAN

SELOCAN User

teşekkürler konu kapanabilir.

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.