Savaş biletli etkinlik

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve wiladew tarafından 14 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. wiladew

wiladew User

Bu ay agatus ve paskalya yumurtası etkinlikleri geldi.Peki her ay yapılan büyük etkinlik gelecek mi acaba?Savaş bileti ve modül aldığımız büyük etkinlik bu ay olacak mı yoksa bu ay pas mı geçildi?

teşekkürler

zulwark.spl bunu beğendi.
  2. genel bir duyuru yok Kaptan admin paylaşım yapmadan etkinlik geleceğini bilemeyiz ama geçen sene böyle bir durum yaşanmıştı anahtarlı etkinlik olmamıştı geçen sene yaz aylarında , ama her an herşey olabilir :D

3. üfff süper wooow diyesi geliyor insanın.hayatımda gördüğüm en süper etkinlik şapkadan yumurta yumurtadan fos çıktı...emeği geçenler ne çalışıyordur yahu.büyük iş büyüüüük...diyorum ya wooow of aman yarabbi hakkınız ödenmez......:))))

4. aslında oyun sürekli kendini tekrar ediyor çok da bişey beklememek lazım :D

ℓαηeт bunu beğendi.
  5. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Resmi olmayan duyurularda çok fazla şey var lakin resmi olanda hiç bir şey yok :|

Saygılarımla,

Amiral34.

**HaCıNuRi** ve titans___ bunu beğendi.
  6. titans___

titans___ User

bayadır Solaris Plus için etkinlik bekliyorum malesef EBG den kasmaya uğraşıcam hani ben de Solaris Plus için güzel modül yok da yakma özelliği ile seprom bırakan Npc Var onu arıyorum bunlarla uğraşmak vakit kaybı diye bunla uğraşmamak için , birara üst üste etkinlik verioyrlar sonra da böyle ara veriyorlar , mesela şimdi güçlendirici satıyorlar bunu alıp Npc veren gemi beklemek boşa harcama oluyor , yani gelicek mi gelmiycek mi oyun yönetimi bilgilendirme yapsa daha önceden bunu ilettiniz mi merkez ekibe sayın modlar .

7. Bildiğim kadarıyla yıl içerisinde gelecek etkinlikler önceden hazır bir vaziyette zaten sadece günü gelince etk başlatılıyor ama onun yerine 1 senelik etkinlik takvimini foruma sabitleseler sadece değişiklik durumunda adminler bildirim mesajı yazsa daha sağlıklı olur oyuncularda ona göre tavır alır en azından boş yere bekleyişe girmezler .

titans___ bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

İşte bende onu diyorum açıkcası ben akşam çalışıp çoğu etkinlikde bilet alamadığım oluyor , hani bunun değişmesi eskiden gece 12 den sonra da oluyordu şimdi alman forumunda bakdım kod geldiği gözüküyor burda duyurusu yapıl dı mı ben göremedim de burda yok mu o kod ben buna kopyala yapıştır yapıyım da hani yasak değildir umarım kopyala yapıştırı alman forumdan aldığımı da söyleyim
    • PASTERDO2022
    İçerik: 10 saat DMG-BO1, 10 saat SHD-BO1, 75x EE, 10.000x RSB-75, 15x Ganimet Anahtarları

Yalnızca 14 Nisan (00:00 CEST) ile 18 Nisan (23:59 CEST) tarihleri arasında geçerlidir!

DarkOrbit ekibinize herkese mutlu bir Paskalya zamanı :)
    buldum EASTERDO2022 b,zde farklı yazyor

Son düzenlenen: 14 Nisan 2022
    ℓαηeт bunu beğendi.
  9. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

https://board-tr.darkorbit.com/threads/uzayli-paskalya-yumurtasi-etkinligi.161780/

Ne yazık ki bunu yaptığınızda bazı yabancı takım adminleri "ağlıyor" sonra gidip şikayet ediyorlar işte kendilerince birşeyler deniyorlar. :p
    Galaktik çekişme etkinliği geleceti; kod dağıtılarak etkinlik resmi duyurusunun halen gelmemesini düşünürsek bu ay biraz kutu toplayın demiş olabilirler. :)

Son düzenlenen: 16 Nisan 2022
  10. Sizde yabancı adminlere ağlayacaksanız oynamayalım diyebilirsiniz :D :D :D

titans___ ve kaptan34 bunu beğendi.
  11. kaptan34

Neyse 5 gün öncesinden spoiler vemiş olmama yapacak bir şey yok :D

12. sende olmasan adminim cahil kalcaz :D

bi spoiler da ben vereyim gelecek etkinlik protegit tantanası :D
    +++ Mayıs 2022 Protegit tantanası +++
    Kaostan sağ çıkın ve galaksiye düzeni geri getirin! Chaos Protegits'i alt edin, Chaos Aliens'ı toplayın ve ortadan kaldırın ve değerli ödüller kazanın!
    Chaos Alien CPU'ları yapmak için kullanılabilecek Chaos Fragment'ları elde etmek için Kaos Protegitlerini ortadan kaldırın!
    Onları X-2, X-3, X-4, X-5, X-6, X-7 ve X-8 haritalarında avlayın.
    Kaos Protegitleri günlük olarak aşağıdaki zamanlarda görünür (yerel sunucu saatleri):
    02:00 - 06:00 (4 saat)
    10:00 - 16:00 (6 saat)
    18:00 - 23:59 (6 saat)
    Chaos Protegits, öldürüldükten sonra, güçlerine bağlı olarak ödül olarak Chaos Alien CPU'ları üretmek için kullanılabilecek Chaos Fragment'ları bırakacak.
    Chaos Alien CPU'ları ile NPC'ler oluşturabilirsiniz (lütfen harita kısıtlamalarına dikkat edin).
    Etkinlik sona erdikten sonra tüm Chaos Alien CPU'ları ve Chaos Fragment'ları envanterinizden kaldırılacaktır. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2022
    **HaCıNuRi** ve kaptan34 bunu beğendi.
  13. kaptan34

Evett doğru protegit beklentimiz var. Tabii ebedi kapıda sanki değişiklikler de geliyor. Bakalım inşallah gelmez. :D

14. Böyle dediğine göre sanırım negatif yönlü bir değişiklik den bahsediyor gibisin adminim yapma yanarız :D

kaptan34 bunu beğendi.
  15. Mineral

Mineral User

Eğitim şart.

16. tahir_47

tahir_47 User

ne gibi değişiklik ufak bi bilgi pılisss :D

17. kaptan34

Koşulsuz bir şekilde..

Şimdi en son bir spoiler vermiştim beni şikayet edip özellikle o içeriği 3 mü 4 ay sonra mı ne getirmişlerdi. Sonuç olarak gelmişti ama :D

Oyuncular arasında ki fark git gide artıyor. Kapıyı zorlaştırmak; kapıdan misal 100 kapıda 10M kazandınız ortalama oyuncular içerisinde 5 sonraki kapıda herkes 1 kazanırken siz 0,2 kazanacaksınız vs.

Ya içimde kalmasın bunun asıl sebebini aslında oyuncular en kısa sürede anlayacaktır. Yani çözüm değil ki böyle şeyler ve bu gelemez yani zor hatta imkansız. Denemesi bile yapılmadı. Sonuç olarak bu bir taslak. :) ;)

18. bi tık içim rahat etti :D ama bu sefer de altta kalan oyunculara haksızlık olacaktır diye düşünüyorum bu sefer de ilerleyen bölümlerde sorun yaşayacaktır :)

kaptan34 bunu beğendi.
  19. kaptan34

İşte artı eksi ile gelir gelmez o kadarını bilemiyorum. Gelirse diye bilgimi paylaşıyorum. Aklımda kalan örnek veriyorum 1 seviye olan oyuncular da mı ortalamaya dahil edilecek; ortalama koşulları nelerdir. İlk 50 derse bug yapan oyuncular da mı kapsıyor eee o zaman kademe yine yukarı çıkmış olur; kapsamıyorsa hangi ortalamaya göre hesaplanacak. Aklımda o kadar olasılık sorusu var ki anlatamam. :D

20. pekala merkezde eternalde grup bugu yapıpta tonla tp şp kasan gemiler halen daha banlanmadı bunun için bir görüş yokmu halen yazık oldu sıralamaya.

Sayfayı Paylaş