Savaş biletli etkinlik

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve wiladew tarafından 14 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Hahaha buna cevabım; bu benim sorunum değil. :p:D sorun etmesi gereken kişiler sorun etmiyorsa ne yapabiliriz. ;)

2. tahir_47

tahir_47 User

burdan anlamamız gereken vizyonsuz merkez ekip sorun etmiyor ve bug yapanlara herhangi bir ceza verilmeyecek... harika bir yönetimle baş başayız.
    neyse siz şu eternal olayını ve stabilize olayını biraz daha açıklayın bize :) eternale artık girmeyelim mi :)

3. kaptan34

Aman bakın yine kulaklarıma geliyor sağda solda şikayet haberleri içerik gelir gelmez ne olur kesin bilmiyorum. Ben Merkez Ekip tarafından düşünülen ve bir iki gözüme çarpan işlemleri yalnızca spoiler olarak veriyorum. Girelim mi girmeyelim mi sorusuna gelecek olursak; bekletmeden girin derim. :D

4. titans___

titans___ User

EBG de patladık mı gidiyordu onu düzeltirler mi yani bağlantı gitmesi ile dün kesildim böyle kesildiğim oluyor düzeltilir mi bir bilgi var mı ?

5. Ebedi kapı yaparken telefonun mobil verisini açıp bilgasayara usb ile paylaşıma açın, hem modemin hem de telefonun interneti bağlı olsun, modemin interneti kesildiği zaman haritada hemen uzak bir noktaya tıklayın zaman kazanmak için ve modemin internetini kesin bu sayede direk telefonun internetine bağlanıcak, bu sayede defalarca patlamaktan kurtuldum tabi sorun benim internetimden kaynaklanıyordu sunucuyla alakalı bir sorunda yapacak bir şey yok.:D

titans___ ve kaptan34 bunu beğendi.
  6. kaptan34

Bireysel bağlantı sorunlarını bilmiyorum onun dışında düzenli olarak optimizasyon yapıyorlar. Arkadaşımızın önerisi de oldukça iyi gözüküyor. Bireysel sorunları kapsar tabii ki bu çözümler.

7. tahir_47

tahir_47 User

yapabildiğimiz kadar yapalım sonrası haram olacak anlaşıldı. peki modum bu low kapısına bişey yapılacak mı bari ordan ekmek yiyelim :)

titans___ bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

başkan 2 side açıkdı bende telefon bağlantısı da açık gözüküyor da bende ki kablo ile bağlantı değil ikisi de WİFİ bağlantısı vardı yine de bağlantı yok diyor 2 si de kayıtlı şifre otomatik bağlantı yapmadım belki de öyle yapmalıyım yani aralığa girdiğinde otomatik bağlan yapayım bu sefer olmaz umarım gerçi en son daha ilk stroke kesmemişdim de hani sıralam yapanlar da oluyorsa baya büyük dert oluyordur o kişilere tahminimce yani uri gelmiyor gerçi sıralam ödüllerin de DLB güçlendiriciler veriyor onları alan gemiler çok çok çok güçlü olurlar

9. sanırım eternal değişikliklerde yapılmış az uridium vermeye başladı ilk defa gemi soğumaya girdi bi değişiklik oldumu bu update ile eternal ile ilgili güncelleme notlarında böyle bir yazı görmedim

10. kaptan34

selam, bir süredir yoktum. Arka planda inceleme yapmadım ama anlaşılan artık soğuma sisteminde değişikliğe gidildiğini görmek pek de zor değil. EBG de düzenleme yaptılar mı bu süreçte bilmiyorum; soğumada olup olmadığınıza bir bakın. Belki EBG de artık etkileniyordur. Yeni önlemler oldukça karışık bir hal aldı ben bile yetişemiyorum. :D

EBG ye yönelik aslında gemi güncellemeleri de yapmaya başladıklarını görebilirsiniz. :p

11. hoşgeldiniz terkrardan :)

kaptan34 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş