savaş halindeki pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ζφταηαk-28_Cumhur• tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, benim önerim ana gemi hareketsiz iken gerek düşman gemisi olsun gerekse npc olsun saldırı anında yardımcı gemi pet koruma modunda iken saldırmakta ana gemi hareket edince pet kendini geri çekmekte ve saldırıyı kesmekte. Benim isteğim ana gemi gerek hareketsiz halde gerekse hareketli halde saldırı yaparken petde seri olarak kendini geri çekmeden saldırıya devam etmesi.

2. hiç bir şey anlamadım :confused: biraz daha açıklayıcı yazabilir misin?

3. hahaha güzel yani sen diyon ben saldırı anında kaçim porta pet gitsin saldırıya devam etsin ben klkanımı dp mi doldurayım gidip pete yardım ederim harikasın vallahi teprik ediyom bunu dusunurken çok kafa yormussun söyleyecek baska bişey bulamıyom sana

4. ıove

ıove User

Öyle olursa pvp de halimiz yaman. Adam spaehart ile bile keser. Peti istediği zaman geri çeker. Sonra devam. Peti zaten geri çektimi hızlı geliyor. Çok sankıncalı bence sizi bilemiycem :D

5. Fikir güzal ama;
    Adam pet in butun lazer slotlarını açar koyar full lf4 leri gider battlelary keser yada adam keser.Bence gerek yok.

6. coder545

coder545 User

galiba sunu diyor. pet mordona daliyo diyelim , gemi ucmaya baslayinca dalmayi birakiyor ucarken pet canavara dalmiyor.buysa katiliyorum bunun yuzunden pet acmiyorum .herzaman dalsa acarim fazladan 1k hasar veririm

7. evet onu diyor.Düşman patlayana kadar da kalmasını.

8. beyler siz iyimisinz savaş anında birini kovalarken pet sıkmaz geride kalır arada sırada 1-2 kere sıkar buna engel olunmasını istiyor hepiniz anlamadan konuşuyorsunuz

9. evet arkadaşlar savaş anında birini kovalarken pet sıkmıyor benim istediğim petin devamlı sıkması.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2014
  10. DELI•VAR

DELI•VAR User

Olayını ben anladım mesela bos tallona sıkıyosun dönüyosun fakat pet sıkmıyor seninle birlikte geliyor petin sıkma radarını artırın diyosun çok haklısın ben pet açmıyorum bu yüzden olursa daha güzel olucaktır
    +1

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.