Savaş İçin Slot Çubuğu Dizilimi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 15 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, savaşırken herkezin bir taktiği var. Savaş konfisinde Slot çubu diziliminizi paylaşırmısınız. Nasıl bir dizilim yapılmalı. Örneğin

2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Öncelikle oluşturduğunuz konu için teşekkürler.
    Diğer kullanıcılarımızın yorumlarını almanız ve herkesin faydalanması için konuyu açık bırakıyorum. ;)

İyi forumlar diliyorum. :)

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. bu dizilimin bir önemi yok önemli olan klavye tuş atamaları.
    ayrıca vip olmayınca vs bile atılamıyor:( slot çubuğu payment olur mu hiç ya.

Tata ve .Hakan. bunu beğendi.
  4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Değerli yorumun için teşekkürler. :)
    Bu konuyu da oyuncu istekleri listeme ekledim. :p
    Güzel noktaya değindiniz. :rolleyes:

İyi forumlar. ;)

[][][]-[][][] ve Tata bunu beğendi.
  5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Dizilim derken yanlış anlaşıldı sanırım. Slotlara neler koyuyorsunuz. Mesela ben , saldırı aldınız , savaşa başlarken 1 ema , 2 PLD 8 roketi atıyor sonra rsb ye geçip yaparak devam ediyorum. %40 gelen hasarı azaltıyor.

[][][]-[][][] bunu beğendi.
  6. modum sizin kendi konunuzda yazacaktım ama kilitliydi;
    hoşgeldiniz foruma aktif ilgi alaka göstermenizden dolayı teşekkür ediyorum.

.Hakan. bunu beğendi.
  7. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Hoş bulduk. :)
    Görevim bu. :rolleyes:
    Ben de teşekkür ediyorum. ;)

İyi forumlar.

8. smoonrise

smoonrise User

Şahsi düşüncem kişisel olarak nasıl rahat ediyorsan öyle oluşturmaktır , herkes ile aynı demek doğru demek olmuyor çoğu zaman , benim tavsiyem geminde olsun olmasın menüdeki yerleştirdiklerin hep aynı kalsın yani her gemi içi aynı kombinasyon ile oyna böylece bir kas hafızası oluşsun aklında ve oyun sırasında ema insta yada lazım olan neyse o aklına geldiği anda hangi tuşta düşünmeden direk elin ona gitmesini sağla tüm spor dallarında ve hayatın içerisinde birçok konuda bu böyledir kas hafızası hep önem taşır .

Bunların dışında 1 ci slot ilk rakamların rsb x4 ema insta kamufle buz hastalık lazeri gibi malzemeler ile doldurmak ve 2 slotta uçuş düzenleri yada 1ve 2 alt alta ise orta sol rsb x4 v.s orta sağ uçuş düzenleri kullanılabilir , 3 slot genelde teknolojiler yeni türeyen roketler 5li roketler v.s gibi yan ürünler için daha uygun bence ama dediğim gibi deneme yanılmalar sonrası bir standart oluşmalı ve sürekli aynısını yapan el göz koordinasyonu ile dewvam etmelisin oyunda kasılırken kapıda savaşırken etkinlikte gemi değişsen bile aynı kalıcak yada büyük değişiklik oluşturmayacak bir düzen olmalı , elinde slottaki malzeme bitse bile yeri değişmemesi lazım o slot rakamı onun yeri olarak kalmalı aklında .

Son düzenlenen: 13 Ocak 2024
    .Hakan. bunu beğendi.
  9. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

İşte cevap budur. :)
    Teşekkür ederiz.

İyi geceler.

smoonrise bunu beğendi.