Öneri Savaş istasyonu kuleleri NPC' lere de saldırsın!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C.I.A™|Antikor˜[B] tarafından 9 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Lazer kuleleri NPC'lere saldırabilsin konusu için

1. Evet

oy sayısı 15
    42,9%
  2. olumlu, geliştirilebilir

oy sayısı 5
    14,3%
  3. Hayır

oy sayısı 15
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maddi durumu olmayan üyelerimiz VIP yardımıyla pet kullanamadan Kristallon vb. yaratıkları kesmek durumunda kalıyor. Kendi klanını kurup 10m verip aldığı lazer kulesi ile kristallon kesmek eminim onun için rüya gibi bir oyun deneyimi olacaktır vesellam...
    Umarım Bigpoint adı altında kurulu olan Darkorbit firması üyeleri bu konuyu farkeder.

2. Olumsuz seçeneği nerde :D Yeni bir modül çıkarılırsa daha iyi. Geliştirilmeli.
    Edit: Güçlü klanlar bundan çok faydalanırlar. Burdan olumsuz oy alabilirsin.

Son düzenlenen: 9 Ağustos 2015
  3. kolibasili

kolibasili User

-1arkadaşlara katılıyorum bu arada -1dedim ama -1 verememektedir ki en iyisi hiç oy vermiyem ben :D

4. WolfWar

WolfWar User

Güzel gerekli bir fikir +1

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Sesli Güldüm :D

Konu Hakındaki düşüncem olumlu (VIP) bitiyor yakında :D)

6. GREED

GREED User

Boyle oylama yok yani sacma islere gerek yok yok iste olumsuz secenegi koymamalar falan

7. -1. Çünkü zaten güçlü olan klanlar iyice güçlenir. Bu sefer iyice güçsüz kalırız. (Ayrıca olumsuz seçeneği koymamışsın, resmen zorla olumlu oy verin diyorsun)

8. -orkataru-

-orkataru- User

oyum (olmayan) OLUMSUZ -1

9. ******** olum siz? Full adamlar kasılmak için kuleye mordon, kris mi çekicek? Modül tamirinin kredilendirimesiyle artık herkes klan kurup istasyon dikebilecek konuma geldi. Sözüm bu **** modülü nerden bulacakçılara gelsin; çoğu gün görüyoruz küçük modüller yok paradan gidiyor, devo kesen 10k-100k basan modül alabiliyor.
    Gelelim *****************...
    Güçlüler geldi patlattı istasyonu nabacak bu zavallılar? Tabii ki yok paraya(credi) tamir edecek ve sakin bi zaman tekrar kuracak vesellam.

Şimdi sessizce ve yavaşça soruyorum ******************? ne -1' i?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2015
  10. Merhaba,

Buraya bir öneri koymuşsunuz önerinize sadece olumlu cevaplar alamayabilirsiniz konuyu açarken bunu göz önüne almanız gerekiyor.

Olumsuz yorum yapan arkadaşlar ile böyle konuşmanız da doğru değildir.
    Gereken yapılmıştır.

İyi Forumlar

11. 2-7de ist kursam 3 dkda bir boss tallon eder. Saatte 10k uri :D Oya gerek yok sonuç belli.

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konuyu biraz güncelleyelim;
    1-19 level arası oyuncular dükkandan belirli bir ücret karşılığında Savaş kulesi alsın ve sadece 1 haritaya aktif edebilsinler. Oyuncular kestikleri yaratıklardan %5 fazla uridium ve npc lere %20 hasar bonusu versin
    Saygılarımla

WolfWar bunu beğendi.
  13. WolfWar

WolfWar User

Ve Gökmen admin son noktayı koyar. :D

Kardeşim öyle birşeyin olması için npc yi senin kuleye çekmen gerek. Yoksa npc gelmez oraya. Yani böyle birşey olsa pek fazla sıkıntı çıkarmaz. Zaten Gökmen adminin dediği gibi de olursa hiç birşey olmaz. Bu arada uzun bir aradan sonra sahalara tekrar döndüm. Herkese selamın aleyküm

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2015
  14. Adminim güzel söyledinizde ben 20 lvlim saatte 4-5k uri zor kasıyorum böyle lvl sınırı olmamalı.

Konuyu tekrar okuyunca vip gerekiyormuş her şey para olamaz oy verilmiyorki - veriyim.

15. Merhaba,

Düzeltmeyi yaptım - verebilirsiniz.

İyi Forumlar

16. O arkadaşın istastonu sağ kalırmı eğer öyle olursa ?? saniyesinde kesip diğer güçlü klanlar kurar oraya istasyon.

17. Aliens

Aliens User

Böyle iş mi olur? Ben 4-5'e gideyim, istasyonu kurayım. Full uber Kristallon keseyim, paraya para demeyeyim. Ya gerçekten siz hiç bunun oluşturacağı olumsuz yönleri düşünmüyor musunuz? Bu oyuna yarardan çok zarar getirir. Hadi soruyorum Size ezik bir oyuncu istasyon kursa ne kadar dayanabilir? Bu dediğiniz sadece Full oyunculara fayda sağlar. KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE gelmemesi gereken bir durum! Oyum olumsuz!

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

saglam klanlar yasar adaletsiz -1

19. aries123

aries123 User

Fazla soze ne hacet. -1

20. Katılmıyorum ne yazıkki :) Adam 4-5 e istasyon kurar bütün günün uber keser :) ne anlamı kalır o zaman :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.