Savaş İstasyonu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve RobinKudin tarafından 5 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Merhaba ben savaş ist. kuracağım gövde deflektör lazer her şey var Bir de hasar desteği modülü var bu hasar desteği ne işe yarıyor lütfen link vermeyin bir şey anlamıyorum istasyonu hr mi lrmi_mr mi takayım aağırlıklı olarak istasyon çok yaşasın istiyorum ve bir de savaş sırasında deflektörü açabilir miyim ??? sıra sıra cevaplarsanız mutlu oluru ve tamir mofülü iyi mi ?_

2. ELYSIUM

ELYSIUM User

Tek başına bir istasyonu idare etmen oldukça zor olacaktır. Hasar modülü sana %x oranında seviyesine bağlı olarak istasyonun bulunduğu haritada + vuruş güçlendiricisi yerine geçecektir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. RobinKudin

RobinKudin User

İdare ederiz sadece istasyonu tek başıma kurup hasar desteği ve Rep modülü kurmam savunmamı zorlaştırır mı ???

ayrıca istasyon hiç kırılmadan 10 gün gitti diyelim deflektörün maks deflektör şarj kapasitesi ne kadar ? kalkanı yani

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ağustos 2019
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üyemize cevabı için teşekkür ederim. Hasar desteği modülü sadece bulunduğu harita için %1 oranında hasar desteği ile başlar ve 16 seviye hasar (TP ve ŞP modülü içinde bu durum geçerlidir) modülü için 20 saat sonra maksimum değer olan %10 ulaşır. 1 seviye modül (TP,ŞP veya Hasar) en fazla %3 ek bonus sağlamaktadır.

İstasyonu korumak gerçekten çok zor ve bazı durumlarda imkansız. Eğer rakibiniz 8 kişi ise ve bu istasyonu yıkmayı kendilerine hedef belirlediyse inanın siz 16 kişi olsanız dahi o istasyon yok edilir.

Rakiplerinizin oyun tarzına göre bir istasyon modül dağılımı yapmanız en mantklısı olur. Eğer rakipleriniz Cyborg gibi vuruş gemileri ile istasyona saldırıyorsa 8 adet LTM-LR modülü kısa menzilde seri atışlar ile 200-300 k hasarlar vererek rakiplerinizi bertaraf edebilir. Eğer rakipleriniz Spectrum, Sentinel ile istasyonunuza saldırıyorsa RAM-MA modülleri ortalama hasar ve ortalama isabetli roketleri ile daha iyi bir seçim olabilir. Ben şahsen bir birini takip eden LTM-LR ve RAM-MA modüllerinin en iyi seçim olduğunu düşünyorum (LTM-LR RAM-MA LTM-LR RAM-MA LTM-LR RAM-MA LTM-LR RAM-MA).

Size istasyon korumakla ilgili en önemli tavsiyem Primetime saatlerinde istasyon korumanız yönünde olacaktır.
    Eğer Deflektör modülü aktifse, yani istasyon modüllerinin insta kalkanı mevcutsa klanda gerekli yetkisi olan tüm üyeler bu kalkanı kendilerinin belirlediği bir süre için devre dışı bırakabilir. Lakin savaş sırasında bunu yapmanız, istasyonun yok edilmesi ile sonuçlanabilir.
    Son olarak tabi ki de deflektör modülünün sahip olduğu koruma süresi bittiğinde kendiliğinden 2 saatlik insta kalkanı tekrar şarj olmak için kapanabiliyor.

Eğer hedefiniz istasyonu korumaksa Primetime da 2 saat boyunca istasyon koruyun bu size yaklaşık 20 saatlik (Geliştirilmiş Deflektör modülü 2 saatlik Primetime süresinde 23 saatlik insta kalkanı süresi biriktirmektedir) bir insta kalkanı süresi kazandıracaktır ki, buda ertesi gün için ve Hasar, Tecrübe ve Şöhret modüllerinin en yüksek performansına ulaşması için yeterlidir. Yani eğer istasyonu korumak istiyorsanız ve %10 destek veren herhangi bir modül yoksa Tamir ve Hasar modüllerinin olmasındansa full lazer veya roket modülü istasyon dış halkası daha yararlı olacaktır.

Bir istasyonun sahip olabileceği en fazla insta süresi 48 saattir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2019
    Minerva bunu beğendi.
  5. RobinKudin

RobinKudin User

açıklaycı oldu teşekkürler sonuç: 1-6 ve 1-bl ye istasyon kurduk 1-6 gitti 1-bl duruyo hala konu kapanabilir :D

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.