savaş sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve unlimitedmagic tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. neden daha lvl ini almamış ezik bir oyuncuyu kesersin.bunu yapan düşman olsa neyse kendi ulusum kesiyor beni.portaldan ayrılamıyorum resmen.sıkıntının bir başka boyutu kesenin bir sıkıntısı var anlıyorumda kestiren oyun neden kestirir böyle bir özellik neden olur.vs kabul etme yok klan savaşı yok geliyor kendi ulusum pat diye sıkıp kesiyor.neyse uzatmayacağım 5 lvl de bıraktım çarı oynamam daha ne saçma bişeydir böyle.

2. demmeki senı tanıyor ve senı sevmıyor da olabalır bırde o açıdan düşün bırak kessın zatten eksı yıyor :)

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhaba

Kendi şirketini kesmenin cezası vardır.- şeref paunı ala ala karşı taraf hedefe açık olur belirli bir zaman sonra.O zamanda tüm oyuncuların hedefi o kişi olacaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.