Savascı Olmak Icın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musty tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musty

musty User

Arkadaslar Savascı Argesı Nasıl Olmalı Gemı Ozelıklerımı Yazıyorum Full Savas Icın
    Gemı Golıaht+Vega+Ageis
    Ama Ben Golıaht Kullanıyorum
    27 Lf4 Ful 16 Lwl
    40 Argeyım
    Kalkanlar 16 Lwl
    10 Hercul
    11 Havuc
    Ucus Duzenlerın Hepsı Mevcut
    Ve Tasarımlar Mevcut
    Guzel Bır Sawascı Argesı Ve Koruma Olsun Istıyorum Sawasırken Hemen Patlamamam Icın Ne Yapmam Gerekıyor?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki saldırı için 24 arge dizilimi yeterlidir.

Konfigrasyon olarak eğer baskın yapacaksanız gemi hız diroitler full lf4 olmalı.

Bu şekilde kesip kaçabilirsiniz.

Başa baş mücadele için gemi kalkan diroitler lf4 şeklinde her iki konfigrasyonuda dizerseniz sağlam durursunuz.

İyi forumlar

3. musty

musty User

pekı KARANLIK modum Rıca Etsem 40 Arge Dızılımını Nasıl Dızmem Gerektıgını SoylermıSınız. Lutfen

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

Bu şekilde temel 24 arge ile devam edebilirsiniz.Ancak devamında uzaylı avcısına yönelebilirsiniz veya roket hasarları için gerekli yetenekleri tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar

5. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Çok savaşçı biri olmak istiyorsan ben genelde baskına kıskaç baskını ile giderim avcı çok güvenli değildir

Şimdi ağır konfin mutlaka olsun baskında 2. konfinede 10 veya 12 lazer gerisine kalkan koy çiftte olursa kaçışta 50k civarı vurursun tasarımla beraber çok işe yarayan bir taktiktir ben bunu genelde şimşek ile yapıyorum porta geldiğinizdede zaten ağıra geçersin büyük ihtimal patlar adamın gücünede bağlıdır ( ayrıca kalkanda 400k civarı oluyor :) )

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.