Savaşta Organize Olmak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by lezgin, Feb 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lezgin

lezgin User

Güçlendiriciler önemli haklısınız hocam 90 krş'luk zor denk geliyor da çift geldiğinde herkesin çekmesi lazım. Seprom , uber rocket falan herkeste var ya ufodan bolca aldık onları da ya şimdi biz port savaşı nadir yapıyoruz bazen haritaları bastığımızda onlarda toplanıyor porttan çıkanları ya kesiyoruz ya kaçırıyoruz ama genel olarak mesela 1-6 taşa toplanıyoruz onlarda geliyor kapışıyoruz veya pvp haritalarında savaşıyoruz yani. Aynen bak haklısın canı az olanı direk kovalıyolar ortada birbirimize kenetlenip duramıyoruz birinin canı azalsın onu kescem sanıp nereye giderse kovalıyolar bide bakmışız ki dağıldık :) Fikirlerini değerlendireceğiz teşekkür ederim eline sağlık .

Server tr5 hocam ve her gün artan useri var,hades x2 ve indirim geldiğinde dönüyoruz rütbe kasan arkadaşlar falan toplanıp 30-40 hades dönenler de var,elit lazım olduğu için alpha beta gama dönende. Hocam onlar genelde cubi dönüyorlarda bu server da öyle değil yani 3-4 kişi gidip cubide kasılırken kessen 3-5 dk sonra ordu halinde geliyorlar o yüzden toplu savaşlardan kaçamıyoruz ama kanser etme dersen hergün ediyoruz adamlar chatte yan hesap açıp sövüyor bize bizden hiç kimse tek bi cevap bile vermez adamlar alttan sürekli bizi eleştirirler cevap vermiyoruz diye uyuz oluyorlar sonra susuyolar :D Taktiklerini değerlendireceğim teşekkür ederim.

Last edited by moderator: Feb 9, 2017
    ÖzgürMeriç likes this.
  2. titans___

titans___ User

ne demek bildiğim kadarıyla yazdım işte fevri olmassanız sağlam klan olarak nam yaparsınız saygı duyulur sizde tartarusla yemleyip çekin 2/6da bir ara sağ altta toplanıp oraya kaçarlardı onlerın geliş saatinden önce tahrip mayınları döşerdim 2-3 defa artık oraya gelmez oldulardı malum programlar var kullananlarla kalkan konfisinde yorarım sonra buz rsb uber roket beyaz adam milim can takdiği bende olmuyor pet ful gelişmiş lf4 adam kaçıyor yada 1 kişi daha geliyor teksem nadiren kaçabilyorum ama tecrübe tek dalarak kendiniz takdik yapın ama o ucuz çift güçlendirici candır tabi kalkan geliştirme yanıltma manevrası tam olmalı 20 kalkanı acımayın geliştirin

3. lezgin

lezgin User

Geliştirmelerimiz full değil ancak yarı yarı zaten şu anda kastığımız urileri geliştirme indirimi geldiği gün hepsini basıyoruz onları pas geçmek yok yani :) Bi şey o mayın işi olmaz da bunlar afk kaldıkları zaman kutu bizde gidip ard arda kesiyoruz geçen birisinin irislerini bile aldık :) Kutu toplayamayınca klandan çıkan 3-4 kişi oldu halada bu taktiği uyguluyoruz.

Last edited by moderator: Feb 11, 2017
  4. Draxed

Draxed User

Benimde 2 sene önce ful bir gemim birde iyi bir klanım vardı tr5 de oynuyordum bende, komutçu olayı gel sen ol diye değilde, aranızda birinde liderlik vasfı varsa o zamanla savaşmaya başladıkça kendini belli eder zaten bide klan isminizi merak ettim söyleyebilir misin sorun olmazsa ?

5. tr5 te her klanın bir savaşma stili vardır onu ögrenin +comander kesin + en güçlü gemiye çalışın + savaştan önce konuşmalar yapın yapılabilcek hatalrı soyleyin dikati olsunlar + comander stili vardır savaşçı- tuzakçı -savunma
    tuzakçı mayınla oynayan comanderdir mayınla adam keser
    savunmacı genelde klan istasyonlarında görulur.
    savaşçı klasik toplu savaşandır

kısa bir tiyo eger duşman klan porta ust uste bekliyorsa uzun atlama ile haritaya girip toplu şekilde kamikaze açıp birden onlara dalın buyuk ihtimal hepsi canı %60 azalacak ve güve ile direk inceklerdir .

kaçarken yavaşlatma mayını geri çekilirken darbe mayını
    sinek yetenegiyle karşı klanın nerde oldugnu görebilirsiniz ben bunu hep kulanırdım klan savşında feyk atıp keserdik
    4-5 savaşlarında radyasyonu iyi kulanın .
    aklıma gelenler

6. Simdi sunu diyebilirim sana ben savaslara genelde tek basima cikarim sen bic bir aegisin 2 spectrum ve 1 cerrah yatirdigini gordun mu ?

Bunu yapmak cok zordur fakat bunu yapabiliyorum.

Sana ufak bir tiyo vereyim dusmani surekli yanlis hamleler yapmasini sagla iyice sersemleyince aniden ne varsa dal.

Bak bu adamlar benden guclu full + full ben aegisde full havoc kullaniyorum :)

Adamlari ben 15 kere kestim adamlar beni 2-3 kere anca kesebildi ve ondada tum haritayi topladilar beni buzladilar sen dusun.

Ondada zar zor.

Bana gore cok kisi savaslarda avantaj degildir. Tek basina oynamayi ogrenirsen herkesi kurtarirsin.

Nerde kamu insta ema atacagini bilmelisin.

En guclh gemiyi aradan cikarisan gerisi kolay.

Beni kesmeyenler kacip tekrar gelirler fakat geldiklerinde her seferinde 1 kisi artar...

Last edited: Feb 14, 2017
  7. bak dostum bizim klanımızda aşağı yukarı sizinki gibiydi tr2 de bi kere şunu kabulleneceksiniz rakip sizden güçlü ve hepsini kesemezsiniz hiç unutmam bizim commander der ki kesemiyosan kesemeyeceksin adamlarda zevk alamayacak herkes açıcak kardeşim halkayı yapıcaksınız 2 milyon kalkan içinize adam almayacaksınız hiç biriniz patlamayacak adamlar bi yerden sonra sıkılacak ve hata yapmaya başlayacaklar aralarından 2 3 gemi bile alsanız siz patlamadığınız sürece başarılı bir savaştır gemilerinizi fulleyene kadar adamlara saldırırsanız zaten yanlış yaparsınız içlerinde kalan adamlardan tek yer önce savunma yapmayı deneyin

8. Benim klanımda 3 kisi vardı benle 3 oluyor :)

Palladium haritasini basmaya gittik bir ara.

Orada ki klanlar durduk yere bize dalmaya basladilar kirmizi yaktilar.

Benim klanimda ki arkadaslar full gemiler yani 8 irisler bunlari kesmisler ben yokken.

Sabah haritaya girdim x4 rsb dayadim dosedim tek basima dusman klanda 1 cerrah 9 iris havoc 1 tartarus full + full 1 Aegis 2 spectrum 1 sentinel ve 3 full + full venom ve spectrumlari vardi.

Dedim siz bittiniz girdim haritaya adamlari araliksiz tam 1 saat kestim adamlar kirmizi sondur yolladilar. Baska bir klan daha kirmizi yakti bize onlarida kestim bu iki klan toplandi bize karsi saldirmaya basladilar.

Benim klanda ki arkadas oyuna girdi full gemisi dedigim spectrumu aldi dedim sen dikkat dagit ben aegisim zaten rahat ol dedim :D

6 vs 2 Attik.

Adamlarda; 1 Aegis , full + full 2 tartarus , full + full spectrum , 2 full spectrum ,var

Bizde ben aegisim arkadasim 8 irisli spectrum.

Bunlarin sayi ustunlugu var ilk tartaruslari uzaklastirdik sonra aegisi kestik spectrumu kestik gelsn tartaruslari kestik spectrumlar basi bos kaldi onlarida kacarken kestik :D

Sen dusun adamlar patates oldu hala seyir duruyor :D

Adamlar sonra ts ye geldiler klandan ciktik bizi daha kesmeyin guzel savasiyonuz dediler :D

Gulmekten oldum hem kirmizi yakiyon hemde tokatlaninca geri vites. :D

Darion26 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.