savcılığa şikayet edeceğim fakat..?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malatyaa44 tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malatyaa44

malatyaa44 User

1

Darkorbit hesabım geçen sene 3 eylül de çalındı şikayetimi 1 yıl sonra yapsam acaba bir sorun olur mu çalan kişiyi tanıyorum kimliğini tanıyorum en azından. ?

2

bir sorun daha var hesap id mi bilmiyorum sorun çıkar mı? hesabın benim oldugunu kanıtlarım çünkü hesabın e posta değiştiğine dair mail bende duruyor.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumla ilgili net bir bilgi sahibi değilim. Savcılık işlemleri nasıl oluyor, nasıl işliyor bilemeyeceğim ama 1 yıl sonra şikayet etmeniz pek sonuç vereceğini düşünmüyorum.

Hesap bilgilerinin sizde olması daha iyi araştırma yapılması gerekiyorsa bu şekilde kolaylaştırılmış olur.

Konu açık kalsın bu işlemleri bilen arkadaşımız varsa size daha iyi yanıt verebilir.

İyi Forumlar.

3. malatyaa44

malatyaa44 User

çalan kişi belli yaşadığı yer belli savcılığın kişiyle görüşmesi dahi yetecektir neden olmasın ki.

4. neor

neor User

istersen 4 sene sonra sikayet et, gecerlidir
    ancak hesabin keylogger, malware vb. araclar ile calinmadiysa; hicbir sonuc alamazsin

5. çalınan hesap geri alan gormedim

6. Merhaba ,

Yasal haklarınızı kullanabilirsiniz ve ayrıca eğer bu tür bilgileri biliyorsanız şansınız daha yüksek olur diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

7. malatyaa44

malatyaa44 User

neden ki mesela takas yapmış olsak adam benimkini alıp kendikini vermediyse vermezler mi yani? benimki değil normalde böyle olsaydı?

8. Takas-Hesap satışı GİŞ kurallarına aykırı olduğu için , böyle bir durumda çaldırdıysan savcılıktan sonuç alsan bile Bigpointten alabileceğini sanmıyorum.

9. SİSTEM

SİSTEM User

Vermezler bu tamami ile sizin sorumluluğunuzdur ve takas yapmak ta giş kurallarına göre yasaktır satmak ile aynı işlem uygulanır hiç bir hak iddaa edemezsiniz geri vermezler.

10. Merhaba ,

Support ile iletişim kurup ayrıntılı ve net bilgileri alabilirsiniz. Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.