Saybord Oyundaki En İyi Gemi mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorbackk tarafından 2 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorbackk

Razorbackk User

En iyi gemi sayborg mu

2. titans___

titans___ User

bence en iyisi o yani geminin içindekilerde iyi olması lazım beyaz rsbe ema falan zaten bu gemisi olanların olmassa olmazı cerrah kullananlar var mesela tr3ün birincisi onuda r zone da gördüm kesiliyordu ismini söylesem belki bu isme inanmassınız neyse hani cerrahda başarılı olanlar var bende daha 6 ay olmadı alalı cerrahı gerçi ben çiftle tam kalkan gelişmişle gezyom da sep hilesi hiç kullanmadığım için sepsizde sarı taşla bana yetyor daha 6 ay sonra bunlar yeni gemi yumurtlarlar bak yumurtam çok sıcak der bu dark orbit

3. İstanbul

İstanbul User

Sorduğun soru en fazla hasar çıkartan gemiyse 16 lazer slotu, %10 hasar bonusu ve 30 saniye içinde 300k kadar bir hasar çıkartmasıyla Sayborg'dur tabii ki. Lakin söylendiğine göre önümüzde büyük bir denge yaması var ve Hammerclaw, Mimesis gibi gemiler güçlenirken Tortu zayıflayacak. Yani zannımca sabırlı olmakta fayda var

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Diğer gemilerden Farkı Slot sayısının Fazla olması buda bir avantaj daha fazla bilgi için aşağıdaki konumuza bir göz atabilirsiniz.

iyi forumlar.

5. titans___

titans___ User

şimdi mod bu güncelleme öncesi özellikler heralde birde cıybırgımızın dipiside yüksek değilmi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.