sayborg almalımıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 9 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba oilim olduğu halde hibrit işleyicim olmadığı için sayborg u alamıyorum şuanda 100k uridium var sizce bunu geliştirmeye mi harcamalıyım yada yeşil ganimet anahtarı satın alıp sayborg için mi uğraşmalıyım açıklayarak cevabınızı belirtirseniz mutlu olurum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

2. savaşmıyorsan sayborg alma, gelişmekte olan biri için hammerclaw daha mantıklı çünkü sayborg savaş gemisi ve tek özelliği var, fakat hammerclaw can kalkan +20 dp gibi özellikleri var bence daha mantıklı

3. yani geliştirme yapmaktansa hammerclaw daha iyidir diyorsun ?

4. LARK1988

LARK1988 User

anahtar al
    cyborg al

5. teşekkürler 10 tane hibrit işleyicim eksik 60 tane ganimet aldım açtım 8 tane prizmatik yuva çıktı gerisi de boş

6. Kardesim denge gelene kadar cyborg denge geldikten sonra hammer is gorur hammer in suan tek kulacagin harita 5.2. Gemi cok yavas kaciyor hani gidim dp ile kac flaxli goli seni kovalar.d oyle dusun yeteneklere aldirma fazla lazer slotu hemen hemen a elitenin %5ek hasarina bedeldir tek farki dp cok ve sekli guzel 2 roket atarda normal 1 tane gibi dolmuyor tek tek dolduruyor bilgin olsun sadece ilk atista is gorur sonrasi 10 roket dolmasi beklersin

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  7. çok teşekkür ederim yani sende geliştirme yi daha sonra ya bırakmaktan yanasın

8. Irisler sonra 16 kalkan akabinde roket atar. Lf4 girme zaman gectikce yenisini al cunku uzun vadede zarar edersin kardesim

9. çok teşekkür ederim :)

10. Rica

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.