Sayborg bileşenleri ve yeşil anahtar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ЯΛJФЛ_ЯФЛÐФ]-TR tarafından 11 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayborg için gerekli bileşenler (oil hariç) parçalar yeşil anahtardan çıkıyor mu ?

H-MT , H-HP ve H-NCO

cevap evet ise, 270 anahtara ortalama kaç tane bileşen çıkar ?

2. Cuma günü 204 tane kutudan 6 tane H-MT ve H-HP 10 tanede H-HNCO çıktı bu şansına göre değişir.

3. Dediğiniz şeyler çıkıyor ama net bir rakam vermek zor. Çünkü kimsenin bunun sayısını tuttuğunu sanmıyorum.

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Evet, bahsettiğiniz nesneler yeşil ganimet kutularından çıkmaktadır. Bu nesnelerin çıkması tamamen şansınıza bağlı olduğundan, 270 anahtardan şu kadar alabilirsiniz diye net bir sayı maalesef veremiyorum.

İyi oyunlar.

5. öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim, bunun günü falan var mı ? zeus günü gibi oluyor ya ? siz normal anahtar gününde mi yoksa special bir günde mi açtınız ?

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sadece Zeus günü vardır. Eskiden Apis ve LF-4 günleri de oluyordu ama LF-4 günü kesin kalktı lakin Apis günü hakkında net bir durum yok. Onun dışında özel bir gün yoktur. Bu malzemelerin çıkma oranı tüm günler aynıdır.

İyi forumlar diliyorum...

7. teşekkürler

8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Rica ediyorum, başka sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

9. kilitlenebilir

10. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.