Sayborg Birleştirme - Mikrotransistör

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve METALFIRTINA[TEK] tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, birleştirmeden sayborg almak istiyorum, şu an 11 Tane H-MT eksik. Bunları doğrudan uridiumla almak mı daha mantıklı yoksa aynı uridiuma (440.000) yeşil kutu mu açsam daha iyi olur ? Bir de Sayborg alabileceğim farklı ve daha kolay bir yol var mıdır acaba ?

2. hedefim

hedefim User

Maalesefki şansınıza bağlı olarak Galaxy Kapılarından çıkma ihtimali var oda çok düşük . Başkada kolay bir yolu yok ve sorunuza gelecek olursak 70 kutuda 1 MT çıkaramayan ben, kesinlikle ve kesinlikle uridiumla almanızı öneriyorum çünkü açacağınız 300-400 küsür kutuda hiç çıkmayadabilir. İşinizi şansa bırakmayıp elinizde kesin bir sonuç varken o sonuca ulaşmanızı öneriyorum.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Şahsen CYborgu kutulardan aldım hemde kısa bir sürede. Sana tavsiyem kutu al ve zeus gününde kutuları aç. Ama eğer acil ihtiyacın yoksa uridumunu kapı yaparak değerlendir ve anahtarları bir sonraki zeusa kadar beklet. 1 hafta gibi süreyle ben öyle yaparak sadece 1-2 parça kendim satın aldım. Harici kutudan cıktı.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Uridium ile alman çok daha karlı olacaktır öbür türlü zarara girme ihtimalin çok yüksek

Ayrıca @hedefim 'in dediği gibi kapılardan da şansını deneyebilirsin :p

hedefim bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle belirli bir seviyede değilseniz Sayborg'a bu kadar Uridium harcaması yapmanızı önermiyorum.(Ben yapmıştım ama siz yapmayın :D ) elinizdeki uridiumlar ile kapı yapmak daha mantıklı olacaktır. Lakin eğer genede Sayborg'u istiyorsanız kutudan parça çıkarmak yerine gerekli malzemeleri dükkandan almanız daha mantıklıdır. 440.000 Uridium ile kutu alsanız gerekli parçaları toparlayamayabilirsiniz, ama direk dükkandan alarak daha kesin bir çözüme ulaşırsınız. Ama dediğim gibi Solace varken Sayborg pekde önemli değil gibi :) (Tabii modülleri varsa)

İyi forumlar.

6. 440 binlik yeşil kutu ile tamamlayamama ihtimalin de var ama dükkandan alırsan donanımı cyborg kesin hangarında.

7. SELOCAN

SELOCAN User

öncelikle kutulardan sana yarayacak başka şeyler var ise zeus apis lf4 falan eksiğin varsa kutu açarak yap ha çıkar çıkmaz önemli değil çünkü eksiklerin çıkar belki birdaha kine denersin ama eksiğim yok diyorsan garanti olsun uri ile al bence.

8. Richie

Richie User

Kutulardan emin ol o parçalar çıkmayacak :D

Saldırı-Hattı bunu beğendi.