Sayborg Karşı sizce hangi tasarım yada gemi güçlü

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve BLACKSEYTAN tarafından 3 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

Ben cerah tasarımı kullanıyorum oyuna uzun zamandır girmiyordum gemim tabiri caiz ise ful +ful lf4 lü bir gemiye sahibim fakat oyun içerisinde sayborg almak için baya bir zamanım var bu süre zarfında sayborg ile ws atamadığımı farkettim sizce sayborg karşı alınabilicek en iyi tasarım nedir

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

G-Surgeon ( Cerrah) tasarımını önerebilirim. G-Champion gemisini alarak. Şuan cyborg gemisi ile baş etmeniz mümkündür. Tabii kide her gemi ile cyborgu el hızınızla yenmenizde mümkündür :)

İyi forumlar

BLACKSEYTAN ve Siyonist bunu beğendi.
  3. Siyonist

Siyonist User

selam kolay gelsin iyi günler size bir sorum olacak :D G-Surgeon tasarımını eskiden satın almak için eskiden kampanyalar oluyordu bu kampanyalar devam edicekmi örneğin 330.000 uridium alana veriyordu keşke ozamanlar alsaydım arkadaşımızın dediği gibi sayborg almak uzun sürecek şuan kapılardan çıkıyor diyorlar acaba yarın Galaksi Kapısı Özel Ödüllü Haftasonu var kuiper kapısında çıkma şansı veriyor galiba pazar günü Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü var o gün de kuiper den o tasarımın çıkma şansı varmı yoksa sadece cumartesi gününe özelmi ? şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2019
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle sizlerin link vermesi veya köprüleme yapması yasaktır mesajınızı düzenledim :)
    Sorunuza gelecek olursak tabiikide Galaksi Kapısı Özel Ödüllü Haftasonu günlerini takip ederek G-Surgeon gemi tasarımını kazanma ihtimali yakalayabilirsiniz.

İyi forumlar

Siyonist bunu beğendi.
  5. spectrum solace olabilir hocam bu 2 gemiyide hala kullanan var

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Benim önerim genelde unutulan fakat oldukça güçlü bir gemi olan Centurion olacaktır.
    Gemi ve Karaşimşek içeriği hakkında her şeye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 3 May 2019
    BLACKSEYTAN, .Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.

7. İlginiz ve cevaplarınız için herkese teşekkür ederim fakat el hızım konusunda çok iddalı değilim cerah tasarımını kulanıyorum fakat oyuna çok fazla yeni ekelme gelmiş gemimi daha fazla donatma kararı aldım ilginiz ve alakanız için hepinize teşekkür ederim konu kilitlene bilir modum

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.