Destek Sayborg konfigürasyon

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve cengizcc tarafından 19 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Selamlar..
    Yillardir ageis kulllaniyorum can ve kalkan basmaya cok alisigim gemim ful 15 pro pet vs ful donanimli degisiklik olsun diye cayborg aldim ve alisamadim siz nasil bir komfi ile kullaniyosunuz bu gemiyi yada hangi droid duzenleriyle

2. Labtek38

Labtek38 User

standart eskiden goli ile nasıl konfi diziyorsan öyle. Fakat dediğin gibi can ve kalkan basmaya alışınca insan npc keserken dönmeye üşenmeye başlıyor ve bu alışkanlık oluyor. Bir süre sonra alışılıyor. Vuruş gücü avantajıyla çok daha hızlı kasılıyorsun ama biraz daha el emeği gerekiyor.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Standart Goliath kullanırken nasıl oynuyorsan aynısı sadece fazladan 1 lazer ve 1 jeneratör slotu var,

Ben Solace oynuyorum 6 kalkan 9 hız koyuyorum NPC'lerde kasılırken diğer konfigürasyon ise standart kaçış buna benzer yapabilirsin :p

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bu kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durum, benim için hız olmazsa olmaz o yüzden gemi fark etmeksizin 1. Konfim avcı (Gemi hız diroitler lazer) ikinci konfim kaçış (Gemi hız dirotilerden ikisi lazer gerisin kalkan).. Genelde hep bunu kullanırım belki işinize yarar :)

İyi forumlar.

5. cengizcc

cengizcc User

Fikirler icin tesekkurler kitlenebilir.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz :) Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.