Sayborg Malzemeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAGRO tarafından 17 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz malzemeleri kaç yeşil sandık açarak elde edebilirim ?
    upload_2020-4-17_23-50-32.png

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2020
  2. BlueSparkk

BlueSparkk User

Resim gözükmüyor.

3. CAGRO

CAGRO User

resim nasıl yollayacağımı tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz

4. ateistkeci

ateistkeci User

Resmi bir yere yükledikten sonra(hızlı resim örneğin) resim direkt adresini kopyala yaptıktan sonra resim ekle yerine linki eklersen gözükecektir

Luminous bunu beğendi.
  5. kerimerim

kerimerim User

Bu siteye resmi yükledikten sonra işaretlediğim linki kopyala mesaj yerine direkt yapıştır.
    --

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2020
    Luminous ve ateistkeci bunu beğendi.
  6. uninstable

uninstable User

Ben olsam uri ile alırdım.

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu başlığınızı düzenleyip fotoğrafınızı görünür hale getirdim. @kerimerim üyemizin yardımları için teşekkür ederim. Hızlıresim'i kullanıyorsanız forumlar için bbcode'u kopyalayıp direkt olarak mesaj kısmına yapıştırmanız fotoğrafı görünür kılacaktır. Farklı upload sitelerinde forumlar için böyle bir bbcode yok ise @ateistkeci üyemizin dedikleri geçerli olacaktır. Resmin direkt adresini kopyalayıp mesaj kısmında bulunan "Resim" tuşuna basarak linki oraya yapıştırınız.

Sorununuza gelecek olursak, net bir sayı vermek gerçekten çok zor. Korsan Kutularından Neler Çıkardınız ? konusunu incelemeniz ufak da olsa bir fikir oluşmasına yarayabilir. Bir noktadan sonra uridium ile malzemeleri tamamlamayı dahi düşünebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.