Sayborg modül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Turkey*Repuclic[K§K] tarafından 3 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ortalarda venom içn npc modülü diye söyletiler dolaşıyor
    gerçekten artık syborga %15 npc modülü gelebilirmi ? neden bu gemileri böyle dışlıyorlar 2 arkadasım parayla alıcaktı ben solace almalarını tavsiye ettım oyunda kazanır böyle olursa ?

2. akeyra

akeyra User

Ya arkadaşım gemi zaten overrated bir gemi ? Oyunda başka gemi yokmuş gibi davranmayın, bu oyunda modül hak eden daha onlarca gemi var kullanılmayan kenarı atılan. Haritaların sadece tekillik atan gemilerle dolması hoş mu anlamıyorum. Şimdi bu gemiye ne versinler zaten 1 lazer slotu fazla, 1 jenaratör fazla , hızı fazla, %10 hasarı fazla, tekillik 2 var yani bu gemiye en ufak modül verilse bir daha diğer gemilerin yüzüne bakılmaz.

NASUH_ASWA bunu beğendi.
  3. dostum ben kasılmak ıstıyorum , farkındaysan npc modülü istedim ? ozaman solacenın kı geri gelsin yani biizim sucumuz ne hiç modül yok gemılerde

4. TanrıEru

TanrıEru Guest

suç veya hak denmiyor buna oyunda etkinlikler oluyor katılırsan etkinliğe ödülü alıyorsun etkinliklere dahil olmayıp sonrasında bizim suçumuz ne diye yükselişte bulunmak biraz saçma sanki ayrıca forumu takip ederseniz venom gemisine gelecek olan %15 genel hasar modulunden haberdar olurdunuz

muhbirler bunu beğendi.
  5. muhbirler

muhbirler User

solace npc modülü 2ci defa geldi ve kolay elde edilebilir şekilde birleştirden alınabiliyordu. şimdi beklemenizden başka bişey diyemem :)

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sayborg gemisi diğer gemilere nazaran çok daha avantajlı olduğu için ve diğer gemiler unutulmaya yüz tuttuğu için; gemi modülleri oyundaki diğer gemileri canlandırmak için gelmiştir. Zaten güçlü ve avantajlı olan bir gemiye takviye yapmak bütün bu yenilikleri boşa getirmek olur. Bu sebeptendir ki şuan için sayborg modülünün gelmesi söz konusu değildir. Fakat ilerleyen zamanlarda gelip gelmeyeceği hakkında net bir bilgimiz bulunmamaktadır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. bılıyorumda covid-19 sebebıyle geri geldım darkorbite ve nisandan beri etkınlık gelmedı duzgun sansızlık herhalde b
    ne yapayım ben venoma gelen npc seyını sayborg %10 hasarı var zaten onunla keserım

kıtleyebılırsınız sagolun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Haziran 2020
  8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda alt alta yazmak yasaktır bu sebeple mesajlarınızı birleştirdim, bu hususa dikkat ediniz. Ayrıca nisan ayında ebedi kapı etkinliği gelmişti ve bu etkinlikte solace npc modülü de gelmişti ne yazık ki kaçırmış olmalısınız. Şansınızı gelecek etkinlikte deneyebilirsiniz :) Konunuz isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.