Sayborg Modüllerini Nasıl Alırım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muratcan04 tarafından 22 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muratcan04

muratcan04 User

sayborg için modülleri nerden alırım

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Sayborg için herhangi bir modül bulunmamaktadır. Tüm modüllere Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri S.S.S. ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. muratcan04

muratcan04 User

hocam peki geliştirmede 1den 16 mı yapmak karlı yoksa azar azar yukseltmekmı karlı

..FREE..[LIFE] bunu beğendi.
  4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İstediğiniz şekilde yapabilirsiniz, fark etmeyecektir alınan miktar gene aynı miktardır. Benim tavsiye seviyelerini eşit şekilde yükseltmenizdir.

İyi Forumlar.

5. peki eir i nasıl kolay kasabılırım ?

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Forumda yan hesap kullanmı yasaktır. Gerekli cezayı uyguluyorum.

Karantina kapısı en hızlı şekilde toplayacağınız kapıdır.

İyi Forumlar.

7. x7 haritasında pembe kristallonlar ölünce çıkan blighted gygerthrall yaratıkları kesiyorsunuz. Kesince şansa bağlı olarak hibrit alaşım düşüyor. Çok düşük bir şans değil bu rahatlıkla kasabilirsiniz. Hibrit alaşım biriktirdikten sonra oyun içindeki birleştirme kısmındaki özel öğelerde immunizer cpu var. 30 tane hibrit alaşım 1 cpu yapıyor. Cpu ile x7 maplerinde ortada olan portala atlayabilirsiniz. Tabii bir grup lazım. Akşam 8-9 dan sonra chatte + yazarak gruplara giriş yapabilirsiniz. Her kapı bittiğinde 20 eir vermektedir.

Titan. bunu beğendi.
  8. hayal_et

hayal_et User

oyun sarmamış arkadaşı :D